Praktická magie pokračování

 
 
Východiskem pro duchovní službu je vztah k duchovnímu světu. Jsou mezi námi bytosti, nesmíme se jich bát a útočit na ně, však za několik let se ocitneme na jejich místě. Je dobré podporovat a chránit bytosti, které vyšly z našeho prostředí, z našeho rodu nebo také ty, které byly jako lidé našimi vzory. Vstřícný přístup k duchovním bytostem je základem pro duchovní službu. Formu práce si stanoví v meditaci a rituálech každý kult sám. 
Jak meditovat? Meditujeme na jednou místě, kam nikdo jiný nevstupuje. Zde máme oltář s magickými předměty a svíce. Jsou zde i symboly a předměty které vážou duchovní bytosti, naše průvodce a ochránce, kapetany. Máme zde pohodlné křeslo nebo postel pro polohu v meditaci. Zde se převlékáme do meditačního oděvu, některé kulty volí nahotu. Je to výhodné, protože cizí kulty nahotu nesnáší a pro vlastní je to zdrojem pozitivní energie.  
Léčitelství. To je základní aktivita založená na sdílení energie. Pomocí prány,   psychosomatické energie, lze uzdravit a také dodat energii pro úspěch ve sportu a pro překonání krize. Působit lze i na dálku a obnovit zaniklou bytost. 
Věštba. Druhá základní aktivita založená na sdílení informací. Patří sem také astrologie a čtení z ruky (chiromantie). Pro usnadnění věštby se užívá orákulum, výkladové karty, kávová sedlina, čtení z knihy na zvolené stránce, kyvadlo, hod mincí a další pomůcky. Každý věštec pak orákulum vyhodnotí podle své víry a zkušenosti a proto se má chodit na výklad k souvěrcům.
Dlouhověkost a věčný život. Dlouhověkost se týká současného života a psal jsem o ní v předchozím článku. Ještě doplním, že život nám zkracují cizí bytosti odebíráním energie. Věčný život je dán střídáním života v těle, inkarnací a v bardu, tedy jako duchovní bytost s astrálním tělem. Pokud odejdeme na jinou planetu, musíme mít možnost návratu.
Pokračování příště.
Plození dětí.
Ochrana proti útokům.
Získání partnera, partnerky.
Proroctví.
Změna osudu.
Blokování.
Moje aktivita
.