lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Pokračování

06.05.24
.
Budu psát o lásce a partnerství, ale začnu krátkou zmínkou o dobru a zlu, za účelem orientace, kam co zařadit. Jde o soutěž v dualitě, soutěž může mít až podobu boje, je to nejsilnější nástroj vývoje. Člověk je ve své podstatě pozitivní a cizí zlo odmítá, tak se celá společnost jeví jako pozitivní, svoji roli zde však hraje buzení strachu pro udržení poslušnosti. Zlo a násilí, utrpení a ničení však přichází od jiného subjektu, než který ho vyhlašuje. Lze z toho usoudit, že establišment má velký strach z lidstva.
Po tomto krátkém úvodě se budu věnovat zcela jinému tématu a tím je láska, erotika a partnerství. Mám rád nahotu, cítím se dobře nahý, možná je to tím, že jsem byl v minulém životě psem a šaty jsem samozřejmě nenosil, což bylo pohodlné. Co by se asi muselo stát, aby i psi, koně a slepice museli nosit oděv? Hledal jsem důvody, proč má být člověk zahalen a našel jsem, že to souvisí s hvězdnými válkami.
Takovou fantazii musím vysvětlit. Před čtyřmi milénii Kristus nabídl Plejáďanům, že připraví naši planetu. Na jejich ovládnutí naší planety Ra čili Gaie. Oni ho podpořili a Kristus začal tím, že pomocí Asyřanů a Anunnaki získal na svoji stranu Peršany. Všem slíbil, že pomocí boje získají absolutní moc na celou planetou. Začali tím, že zničili Médskou říši založenou s pomocí vstřícných vesmírných mocností, Abrahám zabil Beránka. Pak potřebovali zničit Babylón. Babylónští pozvali Židy, aby z nich vychovali souvěrce a dali jim studovat sumerské texty. Židé tyto vědomosti později zapsali do Knihy Genesis. Když pak přišli Asyřané a Peršané pod vedením Kýra, Židé jim otevřeli zevnitř brány Babylónu. Na dveře pak Asyřané přibili babylonské velekněze a zavedli kult Molocha. Kdo mohl, utekl do Evropy až na konec světa a tak mají severské země kořeny v Babylónu. Začalo období válek a lidského otroctví.
Původně jsem chtěl jen napsat, že když se Peršané rozhodli válčit, ženy se jim to snažily rozmluvit a zakázat. Řekly jim, že žádná láska ani sex nebude. Jenže touha po moci byla u mužů silnější a tak ženy se svými výhružkami neuspěly. Dosud jsou ženy v Persii v nemilosti. Možná by uspěly, kdyby fakt žádný sex nebyl, ale i pro ně bylo mateřství vyšší prioritou. I zde asi platí, za vším hledej ženu.
.
.