lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Pokračování

10.05.24
.
Co napsat závěrem? Ještě je tam jedno místo pro článek, s tím ale počkám, však nějaké to akutní téma se jistě objeví. Komu by to nestačilo, ať si projde starší texty na této stránce. Jsou i po letech aktuální. obsah
Zajímá nás, jaká budoucnost nás čeká. Starý svět zaniká a čeká na nové podněty, aby je mohl likvidovat. Podle masmédií se v hlavním proudu nic neděje, je však možná se toho děje moc, ale mlčí se o tom. Mladí lidé starý svět neberou a izolují se od něj. Starý svět mladým lidem nenabízí budoucnost, kterou by mohli přijmout.
S mladými je to ovšem těžké. Muži měli být bojovníky a likvidovat systém, kdo mohl čekat, že se starý systém sám bravurně zlikviduje? A mladé dívky výborně zpívají, hrají a sportují. Společně pak neodloží z rukou svůj mobil, snad jen když sedí u počítače.
Pak tu máme umělou inteligenci, AI. Líbí se mi. Dobře a rychle radí a také vytváří pěkné mladé dívky na nahých tělech. Dívky mohou z klidem dávat na obdiv svá těla málo oblečená. Když to někdo najde, slečna se vymluví že je to dílo AI.
Zaznamenal jsem několik fakt dobrých proroctví, třeba to, že se lidé budou dožívat více než 120 let. Důvod je ten, že temné energie, které působily zkracování věku, Zneužil starý svět pro udržení své moci a ztratil ji. Co mohu poradit? Kdo má moc, ať se stáhne do ústraní, naděje na úspěch v konfrontaci je malá a hrozí zánik v pekle.
Mám ještě několik vizí, ale nebudu je zde zveřejňovat, i kdyby snad to starý svět uvítal, aby to všechno mohl eliminovat, aby si podržel ještě o několik týdnů svoji moc.
.