home - HERMESIS

Koho si vybrat?

20. 11. 2022

.
Právě nyní se nacházíme v situaci, kdy se ucházejí o naši přízeň vesmírné mocnosti a kulty. Na Youtube se právě dnes sešly věštkyně a vědmy, aby nás seznámily s entitami, které k nám přišly z vesmíru a mají snahu se zde usadit a planetu ovládnout.
Můžeme si přečíst "Mimozemské intervence na Zemi", "50 citátů svatých, které změní náš život", "Proč je pro staré duše tak těžké najít lásku", "Indigová generace", "Má smrt poslední slovo?", "Kdo je Bůh? Jste věřící nebo víte?" "Proč mají Češi blízko k transformaci?", "Nejmocnější exorcismus na světě. DNES ODMÍTNĚTE", "Mimozemšťané existují a zde je důvod, proč vám o nich nikdy neřeknou.", "Co se děje s našimi těly v rámci převibrování do 5D?".
To je ukázka dnešní nabídky. Stalo se, že Plejáďané a jejich Galaktická rada ztratily moc a prostor se otevřel pro další entity. Jsou nejméně čtyři, Arkturiáni vyžadují bezpodmínečná lásku, Draci, zlatí růžoví, Masońskie sekty, Masońskie sekty a další skupiny i jednotlivci, opravdu pestrá nabídka v jediném dni. Všichni sdělují: my jsme ti pozitivní a přinášíme pro planetu a lidstvo štěstí. Musíme však lidstvo varovat před těmi ostatními, kteří jsou zde také a lidstvu škodí.
Jak se v tom vyznat a jak to přijmout? Nabízím k přijetí dvě zásady: 1. skutečnou prosperitu a pomoc zajistí pouze vlastní skupina, tedy tam, kam patříme a odkud jsme vyšli. Kdo je sám, ať si vybere skupinu (kult) jemu nejbližší a přijme vše, co k tomu patří. 2. bojovné skupiny mají ze své přirozenosti snahu bojem rozšiřovat svoji moc. Musíme počítat s tím, že také to v realitě najdeme.
Kdo není povolaný vyvolený, nemusí se tím zabývat.
A nyní, proč to píši: poznal jsem, že magie jako vše další, je uspořádaná do kruhu. Základem magie je realizace představ, nutné je mít napojení a pověření od zdroje. Moje zkušenost: přišla bytost, ale nebyla od zdroje, že mne povede. Přijal jsem ji, ale časem vznikl spor a bytost odešla. Ještě týž den přišla bytost zkušenější. Šlo o kontrolu a blokování. To se asi dvacetkrát změnilo, vždy vyšší úroveň. Nakonec vlivy ustaly a já jsem spadl na začátek, na pojmy a principy. Najednou se uvolnila cesta a měl jsem napojení na zdroj. Kulty, skupiny a jednotlivce hodnotím podle toho, jaké základní hodnoty vyznává.
A co s tím? Všechny bytosti i skupiny (kulty) hodnotím podle základních pojmů a principů. Tak už vím, kam koho zařadit a nejspolehlivějším hlediskem pro hodnocení je z jaké energie žijí a jaký mají vztah k erotice a sexu. Kdo nemá pozemský původ nebo cizí víru přijímá, erotiku a sex odmítá.