home - HERMESIS

Končíme

21. 11. 2022

.
Starému světu se už věnovat nemusíme a co z něj zbylo, se má napravit, transformovat. Kdo má jiný úkol, ať jej plní. Kdo úkol nemá, ať si najde nějakou zábavu nebo způsob přežití. Co bude dál? Vše už je připraveno, jsou zde nové tvůrčí síly a mají nový program. Budou napravovat co se dá, já mám program jiný. Mám se věnovat oblasti kultovní erotiky a sexu. Důvodů je více, jde o zdroj pozitivní energie pro lidi i duchovní svět, jde o náhradní program pro osoby, které napravovaly svět, ale už končí. Třetím důvodem je sblížení souvěrců do kultu. A je zde také problém, odhaduji, že vše, kde se scházejí naháči, je sledováno a blokováno. Já osobně nemám žádné prožitky a mám snahu to řešit. Tím možná pomohu i ostatním. Do skupin, která si dopřává erotiku a sex, také mohou být infiltrováni strážci, když nic jiného, tak aby měli přehled, co se děje.
Bible označuje tyto radovánky, smilstvo, za smrtelný hřích, ale máme zde i jiné odlišné dlouhodobé tradice. Napadlo mne, že všichni, kteří mají snahu trestat za sexuální hrátky, mohou být potrestáni. Možná jde o jeden z hlavních proudů změn ve společnosti. Třeba se mi poštěstí žít někde v komunitě mezi svými a užívat si, mohl bych také cestovat a navštěvovat přítelkyně, zatím jsem ale sám, protože mám manželku hlídačku, možná se na ni jen vymlouvám a za moji abstinenci může můj věk, nyní 69 let a blokování magií.
Co jinak? Někdo se koukne na planety, sestaví horoskop a sdělí, co nás čeká. Já zase sleduji realitu, snažím se napojit a také reaguji na datum, protože datum budí pozornost na současné události. Teď ještě poprosím osudové síly, aby mi sdělily něco, co bych zde svým čtenářům mohl sdělit. Dlouhodobě se zde budou usazovat a profilovat duchovní skupiny pozemské a mimozemské a kdo chce být napojený a ochráněný, ať si něco vybere. Svět bude řízený intuicí, kdo bude vyhořený, bude bezradný. Budeme si hledat místo v novém světě. Noví kaskadéři se budou mít k životu. Bude se závodit, bojovat, sportovat. Ještě jedna informace: máme hodně plastů, nalisují se desky, ty se zahrabou pod písek a fotovoltaika do nich načerpá vodu z podzemního jezera. Kolem se zasadí vhodná vegetace a na mnoha místech se obnoví život. S fotovoltaikou se počítá, bude třeba topit ve skleníku. A vztahy? Zlepší se tím, že se sejdou ke společnému životu souvěrci. Plány Nového světového řádu jsou chybně založené na penězích, peníze budou nahrazeny jinými energiemi. Končíme starý a začínáme nový svět.