lg_blog.gif (11652 bytes)

Zdárný průběh apokalypsy

lg_menu.gif (1813 bytes)

už můžeme začít hodnotit

Konec světa inzerovaný na rok 2000 sice tak začal, ale příprava na něj probíhala dlouho dopředu, když začala se odhadnout nedá a aktuálně pak probíhala od roku 1986 pádem Sovětského bloku,  1991 pádem WTC a tím i americké ekonomiky, 1993, 1997 a 2005 zrušením ohlášených válek, 2002 zrušení BSE, 2006 zrušení ptačí chřipky, 2009 zrušení prasečí chřipky, nyní se jedná o legalizaci prostituce a marihuany, uvolnilo se moralizování vztahů, sexu a nahoty, ubylo násilí v televizi - bylo toho více, jistě si vzpomente na další proroctví a předpovědi, ze kterých jsme zůstali v rozpacích.
Bylo ohlášeno několik konců světa, například na rok 1942, ale na konec světa v roce 2000 bylo zaměřeno nejvíce pozornosti. Nikdo ovšem nevěděl, jak to bude probíhat, tím se otevřel velký prostor pro fantazii všech skupin především duchovních. Ti nejopatrnější  se pouze omezili na sdělení, že přijde nějaký prorok nebo Mesiáš. Nejambicióznější skupiny přednesly vlastní verzi konce světa, ve kterých samozřejmě ony hrály hlavní roli. Pak zde byly ještě mystici chytří, kteří přinesli dosti podrobný plán, ale tajuplný, plný neznámých pojmů a těšili se, že po všech změnách proshlásí: vidíte, právě toto jsme předpověděli, protože jsme vše věděli a řídili jsme to, proto se nyní stáváme vašimi guru.
Byl tu ovšem i reálný plán, se kterým se počítalo ve snaze mu zabránit, šlo a stále ještě jde o epizodu hvězdných válek. Plán byl prostý: vesmírné mocnosti zde vytvořily manipulativní duchovní církve, narušily lidskou přirozenost a nyní se ohlásily, že to vše přijdou napravit a lidstvo zachránit. Jejich praxe byla rutinní, protože stejným způsobem ovládly další planety. Přinesly lásku a nejasný program a pak se na planetě zařídily po svém bez ohledu na vůli místních bytostí. Nyní se snaží v procesu převibrování a přechodu do vyšší dimenze a odevzdání ega Vyššímu já o to samé.
Tento program předpokládal naprostý chaos v českém kotlíku, vylidnění jako v pátém století a následně obsazení prostoru vesmírnými entitami. To, co nám dosud předvádí vláda, s programem vylidnění souvisí. Program má paralelu, která počítá s demografickými změnami ve prospěch islámu. Počítá se také s rozpadem římského správního systému na východní a západní, buď se odpoutá Evropská Unie od zámoří nebo se opět rozpadne na východní a západní blok, hranice je nejistá, ale určitě by Čechy připadly západu a hranice by byla velmi dobře střežena, protože sociální rozdíly by vyvolaly vlnu imigrace, nové stěhování národů.
Jediné, co lze s jistotou nyní předpovědět, že Praha se stane opět duchovním střediskem podobně jako tomu bylo v době Rudolfínské. Když to dobře dopadne, nenastane zde uprostřed Evropy žádná krize ani finanční ani sociální, bez ohledu na cílené snahy vlády.