lg_blog.gif (11652 bytes)

Program a cíle Matrixu

lg_menu.gif (1813 bytes)

  Matrix jako program změn zde na planetě byl připraven dlouho předem a patrně jde o rutinu, která byla vyzkoušena s úspěchem na jiných planetách a spolehlivě podřídila vše živé na planetě pod vliv a moc Strážců. Nyní se situace opakuje u nás. Změny probíhají nyní především a možná pouze na našem území, v české kotlince. Během století vesmírné mocnosti si na našem území vytvoří svoji základnu ze které pak snadno ovládnou zbytek světa. Některé kroky již úspěšně byly provedeny, jiné probíhají právě v této době:
1) reálná moc byla odvedena daleko mimo území Evropy a situací v Evropě se zabývá jen okrajově a CZ je nezajímá vůbec.
2) rody, které reálně ovládají svět a jeho finanční systém, byly oslabeny a spolu s nimi i velmoci (USA, Rusko, Čína). Nyní vlastně nikdo nemá volné peníze, které by mohl použít pro jakékoli sociální cíle.
3) na naše území se inkarnovaly bytosti z kosmu. To je důvod vyšší porodnosti.   Mění se zde spiritualita, víra, opouští se křesťanské hodnoty a vliv katolické církve slábne. Posiluje vliv reiki a Feng Shuej, falešného budhismu a zcela nové duchovní cesty s image jógy a jiných pozemských tradičních duchovních směrů.  
4) lidé s magickými schopnostmi jsou úmyslně drženi v sociální nejistotě a pracovním otroctví. Mají programově narušené vztahy a jsou tím frustrovaní. Mají snahu se mstít a zdejší duchovní energie využívají pro konfrontaci a černou magii.
5) duchovní bytosti pozbyly schopnost samostaného uvažování a kritického hodnocení, jsou vázány na "Vyšší Já" a jsou touto silou zneužity ke konfrontaci. Vzájemně se likvidují a ztratily schopnost sebezáchovy. Tím dochází k likvidaci českého duchovního prostředí. To se projevuje bezradností v realitě. Lidé nejsou schopni se rozhodovat ani ve zcela běžných záležitostech.
6) politická správa nemá dost peněz pro své fungování a tak politici řeší pouze své osobní problémy a na rozhodování nemají v podstatě žádný vliv, vše je dáno systémem, který nelze změnit. V důsledku toho jsou napadáni, což likviduje poslední zbytky jejich správních možností.
7) likvidace českého duchovního prostředí potrvá do května roku 2011 a pak bude zdejší duchovní svět nahrazen duchovními bytostmi původem z kosmu. Tyto bytosti zde dokončí proces zotročení, který již započal v roce 1995. Lidé budou pracovat 12 a více hodin denně, to již tak je. Buď pracovat, mít peníze a nemít čas nebo nepracovat a být zcela bez prostředků. V zahraničí bude zatím relativní klid a tak budou mít naši lidé snahu odcházet do ciziny, ale i to je nyní již blokovanáno magií. Žádné hromadné útěky se nekonají.
8) po roce 1012 se rozpadnou finanční systémy ve světě a přesunou se velmi rychle na naše území a to díky elektronickému bankovnictví, které bude sledovat postupně veškerý finanční pohyb.
9) žádné volné vztahy nebudou, každý člověk bude mít svého trvalého partnera pro tuto a následující inkarnace, sex bude pouze pro plození dětí, později se budou plodit děti s jinou tělesnou podstatou přímo v laboratořích a sex nebude vůbec. Zbylé lidské bytosti se změní na bioroboty, otroky a služebníky.
10) naše planeta bude po těchto změnách zařazena do vesmírné konfederace planet a tím bude ukončen proces sjednocení kosmu.
Plán vesmírných mocností s naší planetou se již realizuje a dokončuje, zbývá provést body 7 až 10.