lg_blog.gif (11652 bytes)

Pavel Pohodička Němec
Proroctví z palmových listů

lg_menu.gif (1813 bytes)

Odkazy na články na Internetu   -   Článek ze stránky Tomáš Franke

Můj komentář: 
tence černě článek, můj kometář tučně modře.

Lidé uctívají pouze bohatství a tělesná vášeň je jediným pojítkem mezi pohlavími.
Lidská sexualita skutečně sehrála velkou úlohu v magii, jako nechtěná aktivita ukazovala jako spolehlivé ukazovátko na příslušnost ke kultu. V mnoha obdobích byla i pokušením po kterém následovat trest. Nakonec však převážila okolnost, že sexualita je velkým zdrojem energie a tak byla potrlačována. Jediným pojítkem mezi pohlavími proto sex již není. Lidé jsou mentálně impotentní, pojítkem je nutnost spolužití z důvodů sociálních a finančních.
V právních sporech uspěje ten, kdo se ubírá křivými cestičkami.
Právo bylo vždy nástrojem moci a pokud sloužilo morálnímu systému, nebyl s právem a soudy problém.
Ženy jsou pojímány jenom jako objekty smyslového potěšení. Vládnou násilníci, země upadají a dosavadní morální hodnoty se rozkládají.
Tento předpoklad se pro dnešní dobu nenaplnil, snad ani na konci 20. století neplatil. Ženy jsou odolněnší, současný chaos lépe zvládají a kromě toho se inkarnovali andělé do ženských těl a to způsobilo, že ženy se stávají dominantními nejen ve vztazích, ale také v reálné moci.
Ženy se zbavují plodů ve svém těle, božské zákony jsou ignorovány, nikdo už ničemu nevěří.
Ženy na potrat nikdy nešly s potěšením, vždy to bylo pro ně velké trauma, ale sociální, zdravotní a vztahové okolnosti byly závažnější. Této situaci také nahrává snaha zakázat antikoncepci. 
Pak přijde jiná doba, lepší věk.
Toto sdělení snad dává planou naději, snad ukazuje, že problémy jsou účelové s cílem převzetí moci popřípadě zavedení nového sociálního systému založeného snad na dalším ujařmení člověka. Zatím to tak vždy bylo, že po renesanci následovala nová rekatolizace. Možná je někým  rekatolizace považována za lepší systém.
Zavládne všeobecná deziluze. Lidé si zvolí nové vůdce, ti však nebudou o nic lepší, než jejich předchůdci. Většinu z toho, co před svým zvolením naslibují, nebudou moci nebo ani chtít splnit.
Zástupná moc je vymožností poslední doby, před "Velkou francouzskou revolucí" by si nikdo nepomyslel, že si lidé budou volit svoji šlechtu. Ona ale zástupná volená moc nic neřeší, jde o chybný, ovšem účelový systém. Skutečnou moc mají bankovní a finanční systémy, odpovědnost však přenášejí na zástupnou moc. Tento systém zajišťuje jejich bezpečnost, lidem nejsou na očích.
Propast mezi bohatou menšinou a chudou většinou se bude dále prohlubovat, a to pořád rychlejším tempem.
Rozdělení lidstva na bohatou menšinu a chudou většinu bylo založeno v Římské říši jako součást dlouhodobého plánu. Byla to priorita systému. Je to základní rys přetrvajícího systému. Stejně však elita není vrcholem společnosti, existuje ještě jakási nadelita, která působí v oblasti magie a ta je nositelem a správcem systému. I kdybychom elitu zlikvidovali, zlikvidujeme pouze výkvět lidstva, nikoli však nositele systému. Nad tím vším ještě fungují síly rozhodující o inkarnaci. 
Stále více lidí bude bez práce, protože je nikdo nebude potřebovat. Jejich práci budou vykonávat stroje. To se nebude týkat jen Německa, postihne to i ostatní evropské země, vlastně to bude do jisté míry celosvětový problém. Prostí lidé budou zatíženi stále větším břemenem daní a nejrůznějších dávek a odvodů. Majitelé velkých továren a obchodů budou mít naopak nepřetržitě rostoucí zisky, budou si dělat, co se jim zlíbí, a žít si jako v pohádce. Na prosté lidi budou pohlížet jako na otroky a nové továrny budou zřizovat jen tam, kde bude možné vyplácet hladové mzdy a kde dostanou od místních vládců bohaté dary.
Toto je považováno za rozhodující okolnost pro uspokojování hmotných potřeb. Asi to tak bude, protože nové technologie přelomu 19. a 20. století přinesly krásný styl secesi a uvolněný životní styl. K zastavení této tendence musely proběhnout dvě velké války a kdyby nebyla takovou mírou zasažena civilní oblast, válčilo by se dál. Nyní žije elita a nadelita zcela odtrženě od života. Současné problémy jsou dány i rozpadem společnosti, kdy sociální vrstvy žijí zcela odděleně.

Alternativa ve vývoji byla započata ve chvíli, kdy byli do magie přizvání ještěři a vlci, to je dílo Peršanů, ovšem nikoli ve prospěch lidstva, ale s cílem udržení moci vesmírných ještěrů a sil konfrontace jediné cesty. Vlci a ještěři brzy převzali mocenskou iniciativu vesmířanům a pokud se objevil nějaký prorok hlásající "království nebeské", rozbili mu hlavu a hledali v ní "implantát". Vlci a ještěři vládnou dosud a to je důvod, proč neuspěly vesmírné mise v druhé polovině 20. století. Konfrontace se přenesla do oblasti magie a tak se stalo, že lokální války mají nečekaný průběh. Současné tendence v oblasti duchovní lze označit jako chaos a to je způsobeno jednak vyrovnaností sil, hlavně však opuštěním spirituální morálky, což je ovšem kontraproduktivní. Mám na mysli běžnou snahu vydávat se za někoho jiného, manipulaci se spolupracovníky a neschopnost odpovědět na dotaz "co dobrého jsi udělal a pro koho?".
Jak se v této situaci zachovat, koho podporovat? Radím, ani jednu ze stran, protože pro obě strany je člověk pouhým inteligentním zvířetem předurčeným pro otrockou práci. Hledat prostor pro člověka a jeho úspěch a spokojenost. Vesmířané a pozemští ještěři a vlci mají svůj program, lidem dávno přerostli přes hlavu a jediným přínosem této situace je naděje, že "když se dva perou, třetí se směje".

Řadoví občané si toho budou moci dovolit stále méně a budou se muset spokojit s tím, co jim nabídnou instituce zaměřené na masovou zábavu. Budou poslouchat hudbu, dívat se na televizi a hrát počítačové hry.
(Zde použité pojmy jsou interpretací opisných formulací starotamilského textu). Masová zábava bude zaměřená na uspokojování nejnižších pudů. Lidem bude předkládána jakási náhradní realita, aby zapomněli, jak bezútěšný je pro ně ve skutečnosti svět, v němž žijí. To učiní jejich každodenní život, naplněný existenčními starostmi, snesitelnější. Společnost se rozdělí na ty, kdo budou moci uspokojovat všechna svá přání, a na ty, pro něž zůstanou jejich touhy pouhým neuskutečnitelným snem. Laciná zábava bude odvádět pozornost prostých lidí od toho, co je pro ně skutečně důležité, a udržovat je v zakletí materialismu; iluze máji bude slavit triumf.
Že bychom si takto užívali u televize a radovánek? Televize i počítače učí mladou generaci násilí a boji. Možná si budeme muset tvořit filmy se zábavou sami a šířit si je jako domácí video na DVD a CD, není problém. Mocní už ani "nízké pudy" lidem nedopřáli. 

V důsledku stále se zhoršující situace se bude dál zvyšovat i nejistota lidí. Většina z nich si začne uvědomovat, že systém, v němž žijí, přestává správně fungovat. Tím bude odstartováno období velkých změn. Epocha nazývaná kálí juga dospěje ke svému konci a bude pak vystřídána lepším věkem, satya jugou (zlatý nebo také duchovní svět). Avšak konec kálí jugy bude spojen s velkými nepokoji a odporem některých kruhů proti novým tendencím. U mnoha lidí povede ke ztrátě perspektivy a k projevům násilí. Tito lidé budou totiž zcela orientováni na materiální hodnoty a budou se ohlížet dozadu místo pohledu vpřed; bude se jim stýskat po lepších časech minulosti a budoucnost se jim bude jevit jako zcela beznadějná, Zazní také volání po silném vládci, který by vymýtil všechny zlořády a viníky patřičně potrestal. A řada despotických vládců se v Německu i v jiných evropských zemích skutečně dostane k moci, protože národy si to budou přát. K tomu dojde v letech 2019 až 2046 podle západního kalendáře. Lidé si však brzy uvědomí, že toto řešení neodpovídá době. Začnou postupně chápat, že skutečné změny dosáhnou jen tehdy, pokud sami převezmou odpovědnost za vlastní život, životy svých nejbližších i lidí ve svém okolí. K tomuto poznání ovšem povede dlouhá cesta, ale ještě delší bude cesta od tohoto poznatku k jeho uplatnění v praxi. Pozitivní společenské změny se v Německu a v Evropě nezačnou prosazovat před rokem 2048 podle západního kalendáře; do té doby bude pokračovat rozpad hodnot a společenských struktur. Zpočátku se lidé budou snažit pomoci si každý sám na vlastní pěst nebo dokonce na úkor jiných. Teprve až se situace stane naprosto zoufalou, uvědomí si, že mohou přežít jen v případě, že budou spolupracovat. Od státních orgánů se jim nedostane žádné pomoci. Vzájemná pomoc a solidarita mezi rodinami budou charakteristickými znaky posledního období zanikajícího věku.
Možná bude krásně a lépe, ale pro koho? Nové programy jsou stavěny na kritice toho špatného, co předešlý systém přinesl, ale nikdo neprozradí své skutečné plány, dobře ví, že by byl odmítnut. Lidé přestanou hledat pomoc u mocných a budou hledat nové formy přežití, například ve společném bydlení více osob. Jde o prověřený systém u rómských rodin. Určitě je cestou k prosperitě a úspěch spolupráce, ale nejprve musí být stanovený a veřejně vyhlášený program. Tedy alespoň společneská smlouva mezi těmi, kdo se ke spolupráci rozhodnou. Není zde nikde napsáno, že dobře se budou mít lidé. Celý program může být zaměřený na to, že dobře se bude mít opět elita. Já si přeji, aby se dobře měli všichni lidé bez ohledu na sociální postavení.

KONEC TURBOKAPITALISMU
Německo je součástí politického a hospodářského systému, k němuž v současnosti patří většina evropských národů. Toto společenství bylo původně založeno šesti státy s cílem zlepšit životní podmínky obyvatel liberalizací obchodu a rozvojem průmyslové výroby. V průběhu doby k němu přistupovaly další státy. Je zavedena společná měna. Avšak čím větší se tato unie stává, tím obtížnější je řídit ji a dosahovat cílů, které si jednotlivé národy přejí. Společenství se stává samoúčelným a slouží především zájmům mocenských skupin. V roce 2004 podle západního kalendáře dojde k dalšímu velkému rozšíření tohoto společenství o řadu států z východní Evropy. Tyto státy žily až do roku 1989 podle západního kalendáře ve zcela jiném systému a velká část jejich obyvatel je chudá. Noví členové doufají, že jim členství v unii přinese větší prosperitu. To však zůstane jen toužebným přáním. Mocné síly ovládající unii využijí situaci jen k tomu, aby se bezohledně obohatily. Budou všem slibovat rovnost, neřeknou však, že pro většinu lidí to bude znamenat rovnost v chudobě.
Jde asi o předpověď vzniku Evropské unie, ve které možná má mít rozhodující slovo Německo, ale zatím tak tomu není. Vytvořila se nová elita, která žije na úkor elit jednotlivých států. Správní systém je věc jedna, kdo ho spravuje a podle jakých zásad, je věc druhá.

Plány vládnoucích kruhů však nakonec nedojdou naplnění, protože nadešel čas změn a železnému věku (kálí juga) zvoní umíráček. Zatímco se mezi vládci jednotlivých evropských zemí povede spor o to, zda se mají po boku Ameriky zúčastnit válečných operací proti orientálním zemím, začnou mezi řadovými občany propukat první nepokoje. Když se v roce 2005 podle západního kalendáře evropští vládci pokusí prosadit jednotný základní zákon pro celé společenství, ztroskotají. Ve dvou zemích lidé tento společný zákon většinou hlasů odmítnou. (V referendech uspořádaných v Holandsku a ve Francii lidé skutečně odmítli tzv. Evropskou ústavu). Tím bude vyvolána dlouhotrvající krize, v jejímž důsledku se dosavadní systém rozpadne.
Nepokoje vznikat nebudou, lidé jsou apolitičtí a rezignují. Spíše se z lidí stanou bezdomovci, než revolucionáři. Kde je doba bojovníků proti globalizaci!

Protože se životní podmínky lidí budou zhoršovat, bude po roce 2004 podle západního kalendáře docházet stále častěji k sociálním konfliktům. Na jedné straně budou lidé hledat útočiště v kruhu rodiny nebo blízkých známých, na druhé bude docházet ke spontánním výbuchům nespokojenosti. Ty budou často namířeny proti skupinám obyvatel cizích národností, jež v těchto zemích žijí.
Možná bude snadnější podporovat soukromé zemědělce tím, že přímo od nich odkoupíme jejich produkty nebo se staneme samozásobiteli na nějakém statku. Naučíme se také mlít mouku.

Od roku 2007 podle západního kalendáře bude především ve velkých městech docházet k protestům obyčejných lidí proti politice vlády a proti mocným kapitánům průmyslu. Nejprve se bude zdát, že tyto protesty mají na politické vůdce zamýšlený účinek, nakonec se však ukáže, že to byl jen klamný dojem. Situace se proto bude dále přiostřovat a vlády začnou ztrácet kontrolu; především již nedokážou zajistit bezpečnost obyvatel a veřejný pořádek. Hospodářská situace se bude průběžně zhoršovat také proto, že do Evropy budou přicházet ve velkém počtu lidé z jiných částí světa, utíkající před neúrodou, hladem, občanskou válkou.
Až dosud protesty a revoluce organizovala a platila elita. Je otázkou, zda bude mít na tyto aktivity finanční elita ještě nějaké prostředky, když se finanční systém rozpadá. Ano, přesuny obyvatel lze očekávat. Možná, že migrace bude řízena s ohledem na určité profese.

Od roku 2011 podle západního kalendáře se krize ještě prohloubí, protože v USA a potom i v Evropě začnou peníze stále rychleji ztrácet svou hodnotu. To bude důsledek nesprávné hospodářské a finanční politiky, která je postavena na falešném základě – na představě neustálého ekonomického růstu. Vlivné kruhy v USA i v Evropě věřily po celá desetiletí, že svět je hrou, při níž rozhoduje chamtivost a vlastní prospěch. Dojdou však k trpkému poznání svého omylu a stanou se obětí kruté hry iluze hmotného světa, májina závoje. Pozemský svět není nekonečný a stejně tak není bez hranic ani lidské štěstí, ani neomezený ekonomický růst.
Všechny sociální systémy, včetně finančního, jsou velmi křehké a musí se citlivě udržovat. Musí mít jednoho správce, každá mafie systémy narušuje. Jde o obecné systémové pravidlo. Kdo toto pravidlo zná, snaží se vytvořit takové podmínky, aby se nikdo nesnažil systém opustit. S problémy finančního systému souvisí i ta skutečnost, že se přemnožila sociální vrstva neproduktivních profesí. Do všech systémů pak zasahují mágové, kteří si osvojili likvidační praktiky voodoo.

Systém narazí na limitující hranici. V roce 2012 zkolabuje finanční systém USA. Stát již nebude schopen dostát svým závazkům vůči osobám, které zaměstnává. To povede k řetězové reakci a k chaosu v celé společnosti. Řada obchodů, továren a bank zkrachuje, stále více lidí bude bez práce, a tím i bez obživy. Ve velkoměstech bude docházet k nepokojům a k rabování, ozbrojené bandy budou řádit také na venkově. Lidé budou umírat. Vláda se pokusí dostat situaci pod kontrolu nasazením loajálního zbytku armády, což se jí ovšem podaří jenom zčásti. Hospodářská situace tak povede k poměrům, které budou připomínat občanskou válku. Tato situace potrvá až do poloviny roku 2017. Pak zasáhnou vojenské jednotky spřátelené země ze severu a nastolí opět pořádek. Nepokoje budou největší od dob občanské války v 19. století, jenže tentokrát proti sobě nebudou bojovat sever a jih, nýbrž východ a západ USA.
Naše doba prožívá podobné procesy, jako na počátku našeho letopočtu. Očekávám tedy rozdělení Euroamerické civilizace na západní a východní část a možný zánik nebo transformaci části západní. Velké projevy násilí, vojenské zásahy a občanské války neočekávám, spíše pasívní agónii celého sociálního, finančního a duchovního systému bílé rasy. Známe také způsob, jak se tomu vyhnout.

Úpadek amerického hospodářství a znehodnocení americké měny dolehnou velmi těžce i na Evropu, zvláště na Německo, které je ve velké míře závislé na exportu. Ačkoliv inflace v Evropě nedosáhne takových rozměrů jako ve Spojených státech, budou její důsledky, především pro chudší vrstvy obyvatel, katastrofální. Mnoho lidí bude žít ve skutečné bídě.
Takový proces se jistě plánoval, ale zánik WTC tomu předešel, krize začala dříve a tím se i zpomalila. Evropa pádem WTC získala čas na hledání řešení svých ekonomických problémů. Možností však moc nemá, protože evropské státy jsou přinuceny nakupovat asijské zboží. Jistě může nastat čas, kdy rázem ustanou dodávky ruského plynu a asijského zboží. Co potom?

Ve velkých městech propuknou nepokoje, bude docházet k rabování, cílem útoků nespokojených davů se stanou i veřejné budovy a úřady. Situace ovšem nebude tak dramatická jako v USA, neboť v Evropě není soukromé držení zbraní tak rozšířené; také policie a armády zůstanou vcelku intaktní. Naproti tomu v Americe budou vojáci a policisté, kteří nedostanou výplatu, často revoltovat.
Spíše nastane dramatický nárůst sebevražd a všeobecného násilí i mezi lidmi. Pokud nastane očekávané násilí, pak můžem poděkovat i tvůrcům televizních programů a počítačových her.

V evropských metropolích dojde k bouřím, jejichž terčem se stanou převážně cizinci, kteří se zde v minulosti usadili. Zvlášť krvavé boje propuknou v Paříži a Římě, ale také v Madridu, Londýně a v Praze. V Římě vezmou lidé útokem i sídlo hlavy katolické církve. Papeži se zprvu podaří uprchnout, později ale padne do rukou povstalců, kteří na něj nastraží léčku. Nejméně postiženými zeměmi budou Rusko, Čína a Indie, protože jejich hospodářské systémy se budou navzájem podporovat.
Kdo vlastně ovládl hospodářství těchto tří zemí? Možná bychom se takto dopátrali tvůrců tohoto programu. Ukazuje to na starozákonní knihu Ageus.

Nepokoje v Německu a v Evropě potrvají do podzimu roku 2016. Pak budou ukončeny zásahem ruských a čínských vojsk, o který požádají evropští vládci.
Mám určité pochybnosti, že by právě tyto země byly schopny splnit tak náročný úkol a to z důvodu zdravotních problémů. Čínu zasáhl smog a další problémy související s bezohlednou industrializací, je ale možné, že za všechny problémy budou jako viník označeni Evropané.

MATKA ZEMĚ SE BRÁNÍ
Od roku 2017 bude situace poněkud klidnější, ale jen zdánlivě. Začnou se totiž objevovat nové problémy. Bezprostřední nebezpečí války bude zažehnáno, ale akutní hrozbou se stane rychle se měnící klima. Průměrné roční teploty budou nadále stoupat. Golfský proud, který přináší miliardy tun tropických vod k severním oblastem, začne ztrácet na síle a změní svůj směr. To bude způsobeno především tím, že se do Atlantického oceánu dostane ohromné množství sladké vody jak z tajících ledovců, tak i z ledového příkrovu polárních oblastí.
To je dáno prostým nastavením tlakových níží, což magie dokáže
. Jde tedy o zlý záměr, kterému ale lze předejít.
V důsledku tohoto klimatického procesu bude jih USA postižen katastrofálním suchem, zatímco některé oblasti v Číně začnou sužovat extrémní záplavy. Skandinávie se promění v ledovou poušť, zatímco přímořské státy jako Holandsko nebo Bangladéš budou ohrožovány stoupající mořskou hladinou. Milióny hladovějících uprchlíků budou opouštět své domovy a hledat azyl v bohatších státech. K těmto událostem dojde v letech 2029 až 2034 podle západního kalendáře. Ledový vichr bude bičovat oblasti severní Evropy, ničivé bouře a záplavy postihnou přímořské státy. Lesy budou umírat, nížiny tvořící pobřeží Severního a Baltského moře zmrznou a stane se z nich tundra.
Budeme si přát, aby se to nestalo, jde o trvalé snahy určité entity, která říká: "když nebudeme vládnout, vy nebudete žít". Výsledkem jejich působení jsou již pouště v místech, kde dříve prosperovaly deštné pralesy. Myslím si však, že jde pouze o zbožné přání nebo účelové zastrašování s cílem hledat sílu, která by tomu dokázala zabránit. Až se před takovou sílou budeme plazit po kolenou, blahosklonně nám sdělí, že tedy se nic takového nestane. Jisté však je, že atomové exploze vyvolávají vlny tsunami a kdysi jsem slyšel o plánu pomocí atomových výbuchů odklonit golfský proud. Kdysi jsem ale také slyšel názor, že stačí jediné letadlo, které zboří mrakodrap na Manhattanu a USA se ekonomicky položí. To bylo někdy v 60. letech. Nyní, podobně jako na počátku našeho věku, se objevují snahy skončit, zlikvidovat, tento svět. Za doby sv. Pavla konci světa lidé tak věřili, že je sv. Pavel napomenul: "když nechcete pracovat, tedy ani nejezte". 

Dramatické změny klimatických podmínek uvrhnou národy a jejich vlády do zoufalé situace. Bude nedostatek paliv, dojde k postupné erozi mezinárodní spolupráce a mírových smluv. Znovu vypuknou ozbrojené konflikty, celé kontinenty budou zpustošeny boji o suroviny a potraviny. Během několika málo let sklouzne svět na samý kraj totální anarchie.
Ekologický systém planety je skutečně velmi choulostivý a není problém vyvolat tornádo nebo tajfún. Jde o spirituální záležitost. Prozrazené plány ale nacházejí oponenty. Mají snad aktéři těchto plánů pocit, že je nic nezastaví? Nebo naopak své plány prozrazují, protože je vzdávají? Nebo plány prozrazují jejich oponenti v naději, že se najde někdo, kdo je zastaví?

Země s nestabilními vládami jako Pákistán budou v silném pokušení použít v zápase
o suroviny a potraviny i svůj jaderný arzenál. V roce 2029 dojde k další válce mezi Pákistánem a Indií. Právě tehdy bude hrozit největší nebezpečí, že obě bojující strany nasadí jaderné zbraně, což by mělo za následek úplné zpustošení rozsáhlých oblastí jak Indie, tak i Pákistánu.
Vlastnictví jaderné zbraně je kontraproduktivní. Sama situace, kdy Rusko vyrobilo jadernou zbraň, změnila poměr sil a jaderná hrozba přispěla ke zvážení užití této zbraně v konfliktech. Prioritou mocných není zničit tuto planetu, ale ovládnout ji. Tento cíl lépe splní zcela jiné nástroje, například duchovní a ekonomické. Vývoj není snadné předvídat, když vidíme, jak zranitelné jsou velmoci. Sovětský svaz zanikl po havárii v Černobylu, americkou ekonomiku rozvrátil pád WTC, od kterého si snad americká vláda slibovala naprostý opak. Rozpadá se ekonomický systém euroamerické civilizace, rozpadá se oblasti spirituální (což tak vidět není), tím padly čtyři důležité pilíře moci civilizace. Možná tento dokument je pouze řevem raněného zvířete. Určitě bychom však měli hledat spíše řešení, než možnosti, jak zlikvidovat ještě i to, co z civilizace zbývá.

Protože středoevropské země nebudou mít dostatečné strategické zásoby, rozhodnou se autoritářští vládci nasadit otravné plyny s cílem zredukovat počet obyvatelstva. Přelidnění se totiž stane – v důsledku přílivu emigrantů z celého světa – velkým problémem a bude politickými špičkami považováno za hlavní příčinu stávajících problémů. Především ve Velké Británii bude ve velkém rozsahu nasazen plyn nazvaný thanaton, který má přivodit rychlou a bezbolestnou smrt.
No vida, čeho je elita schopna
. Možná spíše je zamýšlený radar v Brdech součástí této hry, jistě je schopen působit na lidskou psychiku. Myslím si, že apolitizace evropské civilizace a lidská rezignace je dána nějakým záměrným působením, může jít o vedlejší vliv elektromagnetického záření, kterého máme nyní všude plno. Použití jakéhokoli smrtícího plynu není možné v jediném okamžiku na celém území Evropy kvůli jeho koncentraci a tak velké množství plynu nelze bez prozrazení vyrobit a uložit. Zásah a hromadná smrt v jednom státě Evropy by jistě vyvolala chaos a snahu odcestovat velkého množství lidí. Ostatně, katastrofické předpovědi se objevují během celé lidské existence. Dovolil bych si připomenout reálnější hrozbu, kdy po protržení hrází ukrajinských přehrad na Donu a Dněstru má do Evropy přijít velké množství utečenců.

Razantní ochlazení zemské atmosféry, které bude způsobeno kolapsem Golfského proudu,
a zalednění rozsáhlých oblastí Severní Ameriky a Skandinávie povede po několika letech
k tomu, že Golfský proud začne znovu cirkulovat. To navodí určitou stabilizaci klimatických podmínek. K tomu dojde od roku 2035. Postupně se zlepší zemědělské výnosy, úroda bude opět bohatší a dojde k celkovému zklidnění společenských poměrů. Navíc v letech, kdy bude svět postižen přírodními katastrofami a politickými zmatky, vypuknou nové epidemie i těch chorob, které budou považovány za již vymýcené. Za oběť jim padnou milióny lidí.
Pokud jde o nemoci, tak ty jsou uměle vytvořeny v laboratořích. Museli bychom tedy hledat příčiny snah zlikvidovat lidstvo mnohem výše, než mezi elitou a vyšší elitou. Jde o trvalý strach starých bohů z lidského tvůrčího potenciálu
. To však řeší právě současná době na základě změn kalpy, což je proces nejhlubších změn v oblasti duchovní a magie. Staří bohové odcházejí a lidé si vytvářejí bohy nové. Upravují se na základě sociální zkušenosti nové kosmické zákony a pravidla magie. Právě do těchto změn zapadá i opozice vůči těmto plánům, které mnozí lidé myslí naprosto vážně. Již nyní však místo zmatků a chaosu dochází spíše k pasívní bezmoci.

V důsledku špatných hygienických poměrů, zapříčiněných občanskou válkou, budou zuřit epidemie moru a cholery. Globální změna klimatu zase vyvolá zdravotní problémy jiného druhu. Především v Africe a v Asii, ale také v některých oblastech Evropy vyvolá intenzivnější sluneční záření u lidí i zvířat kožní nemoci a nádorová onemocnění.
Takové vyhlášení by nemělo ponechat naše vládce v klidu. Oni však nereagují ani na tyto katastrofické scénáře, ani na fatální nemoci stromů, nejen kaštanů. Na místo uschlých kaštanů sázejí nové se stejným osudem. Naši vládci nemají naprosto žádnou moc než tu nad námi a nejsou schopni odvrátit problémy, které můžeme zcela nepochybně očekávat. Možnou nápravou je pouze spojení moci a odpovědnosti na různých úrovních ve všech pozemských systémech a to na základě dělené moci. Tomu musí předcházet očista planety od negativní energie, stanovení nových sociálně správních pravidel a vytvoření nové autority včetně autority soukromí. To je program nejen k přežití, ale ke všeobecné spokojenosti a pohodě. Na počátku těchto změn musí být všeobecná shoda v tom, že si přejeme žít v klidu a přiznat existenční prostor v potřebných variantách všem subjektům, tedy všemu, co žije na této planetě i kdekoli v kosmu.

Po roce 2023 zavlečou do Evropy afričtí běženci smrtelnou nákazu zvanou kunu. Postižené osoby dostanou vysokou horečku a jejich vnitřní orgány přestanou během několika málo dní fungovat. Nemoc bude smrtelná a šířit se bude stejně rychle jako chřipka.
Už ale dva roky před vypuknutím této epidemie se začnou objevovat červi parazitující v krvi. Půjde o jakousi obdobu škrkavek, která napadá vnitřní orgány postiženého, především srdce a játra; infikovaná osoba umírá do jednoho týdne. Tato nákaza se přenáší živočišnou potravou.
Myslím si, že bychom se měli konečně probudit a hledat aktéry a realizátory takového programu.

Po roce 2018 bude mít na svědomí statisíce lidských životů v USA, Evropě a v Asii jiná podivná nemoc. Nakažené osoby snadněji onemocní běžnými chorobami, jako je například nachlazení, jejich organismus se však s nimi nedokáže účinně vypořádat. Smrt se zpravidla dostaví během tří dnů. (Ganeš-babu Šastri označil tuto nemoc anglickou zkratkou RISC – Rapid Immune System Collapse, urychlený kolaps imunitního systému). V naprosté většině případů skončí nemoc smrtí infikovaného pacienta.
Přeji si, aby se nic takového neobjevilo. Vzpomínám si na předpověď zániku lidské civilizace do roku 2000 na HIV. I když jde o trvalou hrozbu, situace mne naplňuje nadějí, že nás chrání mocná síla, mocnější, než aktéři likvidace lidského rodu.  

Největší katastrofa se pak odehraje v roce 2046. Aniž by si toho povšimli astronomové, přiblíží se k naší planetě z hlubin kosmu velké nebeské těleso. Půjde o planetoid, který na své bludné cestě vesmírem vlétne do naší sluneční soustavy a jen těsně mine Zemi – prolétne mezi ní a Měsícem. Již několik dní před průletem bude planetoid viditelný na obloze pouhým okem. Jeho gravitační síla způsobí na Zemi četná zemětřesení a mohutné záplavy. Kalifornie bude zasažena největším zemětřesením v celé své historii. Také Japonsko a Čína budou postiženy silnými otřesy půdy a velké části těchto zemí pohltí vody oceánu. Zemětřesení se nevyhnou ani Evropě, nejsilněji je budou cítit v Německu, Anglii a ve středozemní oblasti.
Trvalé přání kohosi, aby do planety něco narazilo. Nyní máme schopnost rozbít nebo odklonit (odklon je lepší) velké těleso mířící k planetě, přejme si, abychom si tuto schopnost zachovali. Vím však, že nasměrovat letící těleso může i mentální schopnost.

Přes pobřeží Severního a Baltského moře se přelije mohutná záplavová vlna. V Čechách se probudí k životu sopky, považované již dávno za vyhaslé. Jejich výbuchy zdevastují široké okolí. Během erupcí dojde i k uvolnění velkého množství vulkanických par a jedovatých plynů. Z nich se vytvoří mraky a kondenzát pršící zpět na zemský povrch bude velice agresivní. V důsledku všech těchto ran přijdou o životy miliony lidí. V postižených oblastech střední Evropy bude zničena velká část městské zástavby.
Je pravda, že veškeré planetární systémy jsou velmi křehké a citlivé na jakékoli změny. Nevíra v inkarnaci lidi vede k ignoraci starostí o rizika, kterých se nemusí dožít. Kdo v opakovaný život věří, přijímá odpovědnost za krize a rizika příští doby a snaží se jim předcházet. Nejde jen o takto masívní pohromy, jde o problémy, které nyní přehlížíme, ale které by nás v klidu nechat neměly. Mám na mysli usychání stromů vlivem parazitů, což zde dříve nebylo. Vidíme je denně a nechává nás to klidnými, i když víme, že se bez stromů a rostlin nedá dýchat. Vidím souběhy krizí a vidím také apatii a klid lidí. Mohli by něco řešit, třeba spalovat nakažené listí, ale z několika důvodů nedělají nic. Jedním z těchto důvodů pasivity je přepracovanost a únava. Možná to tak má být, lidé na další starosti už nemají energii.

SVĚT ZA PADESÁT LET
Bezprostředně po této katastrofě začnou ti, kteří přežijí, s úklidovými a sanačními pracemi. Bude nutné odstranit hory mrtvol lidí a zdechlin zvířat, aby nevypukly nové epidemie. Také hospodářství se začne znovu vzpamatovávat – koneckonců bude velká poptávka po všech předmětech denní potřeby, které budou v důsledku přírodních pohrom zničené nebo ztracené.
Klimatické změny ve střední Evropě budou trvalého charakteru. Průměrná roční teplota zůstane vysoká a sněžit bude v zimě již jenom v horských oblastech. Pro zemědělství to bude změna výhodná, úroda bude bohatší, výnosy se zvýší.
Tektonická činnost změní tvář celé Země. Některé dřívější pobřežní oblasti a ostrovy nenávratně zmizí pod hladinou moří a oceánů. Postiženy budou především Japonsko, Kalifornie, východní pobřeží Severní Ameriky a některé oblasti Anglie. Zároveň se z vod Atlantického oceánu vynoří nová pevnina.
Hospodářská obnova proběhne poměrně rychle, její brzdou ovšem bude nedostatek primárních zdrojů energie. Řada surovin se stane nedostatkovým zbožím.
Problém vidím v tom, že jedině tato zachovalá civilizace je schopna pokračovat, nelze žádnou novou civilizaci vytvořit z toho důvodu, že další surovinové zdroje jsou uloženy hluboko a jsou pro začínající civilizaci nedostupné. Pokud tato civilizace zde zanikne, nová již nevznikne a lidstvo se vrátí do doby železné, někdy do 16. - 18. století před dobu nových technologií.

V té době se v Evropě začne formovat nová společnost. Bude založená na osobní svobodě jednotlivce, která bude ovšem spjata s potřebami společnosti a bude se jimi muset řídit. Lidé totiž budou poučeni nedávnými událostmi a uvědomí si, že sledování čistě sobeckých pohnutek může ohrozit i samu existenci celého společenství. Tato nová společnost se bude rozprostírat od vln Atlantiku až po východní pobřeží Asie, jednotlivé oblasti si však zachovají své individuální zvláštnosti. O všech regionálních záležitostech bude rozhodovat místní samospráva, aniž by musela čekat na povolení nějaké vzdálené autority. Nová ústava bude zaručovat všem obyvatelům Euroasijské unie bezpečnost navenek a suverenitu uvnitř.
To je i můj plán, neznám důvody, proč by se nemohl realizovat již nyní.

Hospodářskou základnou nové společnosti bude bezúrokový finanční systém, který bude vyzkoušen a pak natrvalo zaveden v roce 2048. (Arabské banky půjčují už dnes peníze bezúročně, protože Korán zakazuje brát úroky; banky místo toho účtují jen poplatky za zpracování podmínek půjčky a vedení účetnictví. Mimochodem, rovněž Bible zakazuje půjčování peněz na úrok).
Uvolnění zátěže v oblasti finanční vidím ve zrušení obchodování s cennými papíry (burzy) a zrušení úroků z uloženého vkladu. Místo toho vyplácení divident podle úspěšnosti hospodaření banky a výše vkladu.

Rozkvět nové společnosti bude podpořen i používáním alternativního zdroje energie. Tento zdroj byl v Evropě objeven a zkoumán již počátkem 20. století, praktického uplatnění však dojde až nyní. Tato energie bude nazvána po svém objeviteli. (Pravděpodobně je myšlena tzv. Teslova energie). Ona energie nepoškozuje životní prostředí tak, jak je zatěžovaly dříve používané energetické zdroje. Bude také k dispozici prakticky v neomezené míře a její používání bude zdarma.
Na stránkách GEWO se již deset let o ničem jiném nediskutuje, ale zcela bez výsledku. Myslím si, že může jít o energii geometrických těles, například pyramidy. Může jít také o elektrickou energii z alternativních zdrojů. Svoji roli zde sehraje i optimalizace počtu lidské populace a životní styl.

Půda a vodní zdroje se nebudou nacházet v soukromém vlastnictví. Prosadí se totiž poznatek, že nikdo si nemůže činit majetnické nároky na něco, co tu bylo už dávno před ním a bude tu i dlouho po něm. Nadále však bude mít každý člověk právo mít ve vlastnictví dům, který si koupil nebo postavil.
Někdo musí řídit a spravovat veškeré pozemské systémy. I když je příroda seberegulující, určitou správu člověka potřebovat bude, zejména, pokud člověk z přírody bude brát cokoli pro svoji potřebu. Ponechat pozemské systémy bez správy člověka a jeho bohů otevírá prostor pro ovládnutí a zneužití někým jiným.

Po roce 2049 dojdou lidé k poznání, že ve vesmíru nejsou sami. Při likvidaci a nápravě škod způsobených přírodními katastrofami budou v Evropě a na Blízkém východě nalezeny artefakty, u kterých se jednoznačně prokáže jejich mimozemský původ. Tento objev bude mít dalekosáhlý dopad na náboženské a filozofické systémy.
Jistěže nejsme ve vesmíru sami, ale není jisté, zda to, co k nám z vesmíru přicházelo, bylo v náš prospěch. Určitě budeme řešit i vztahy s kosmem, nyní však, zdá se, je kosmický prostor pustý, protože pro duchovní podstatu bytostí z mnoha planet se naše planeta stala nyní pastí ve které zanikly. Postavení naší planety v procesu Stvoření se znásobilo, když z naší planety má vzejít po delší etapě tvorby a prověření nových sociálních systémů a vztahů nový model spolužití vesmírných entit.

Období od roku 2049 se ponese ve znamení počátku nového spirituálně orientovaného věku, nadcházející satya jugy.
Když víme, co nás čeká po roce 2049, můžeme se rozhodnout, zda si to přejeme a pokud ano, realizovat to hned a nečekat na předchozí katastrofy, nemoci, hromadná úmrtí a odklízení mrtvol. Kdo situaci napraví, ten bude vládnout. Naši snahou je, abychom si mohli vládnout zde sami podle potřeb a přání lidí, proto musíme předběhnout snahy kohokoli jiného, zejména vesmířany, aby nám zde přišli dělat pořádek. Jde o běžnou praxi, se kterou vesmírné mocnosti postupně ovládly jiné planety. Nadělaly tam zmatek, vinu přenesly na domorodce, pak je velkoryse zachránily a již neodešly, planeta byla jejich. Budeme se snažit tuto rutinu změnit a nedovolit ani chaosu, ani nutnosti cizí pomoci, když známe riziko nového otroctví.

Ještě dodatek: v televizi jsem se díval na film ve kterém Tutanchámon bojoval se Setem. Nakonec ukázali, že zdrojem zla na Zemi je finanční systém, že bankéři patří ke "Kultu pekelného ohně". Možná jim pomáhá Lucifer, ale určitě nejsou zdrojem zla natolik, abychom je museli proklínat, vzhedem k důležitosti finančního systému bychom je měli spíše podporovat. Pořady v televizi týkající se magie a spiritismu byly všechny silně manipulující a mystifikující.