lg_blog.gif (11652 bytes)

Smlouva pro nový věk

lg_menu.gif (1813 bytes)

změna pravidel pro duchovní i lidský svět

dohoda.jpg (64788 bytes)

Komentář:
1. status či funkce oponenta. Tato funkce byla stanovena kdysi dávno, důvodem bylo řešení mocenských sporů. Očekávalo se, že tvůrce hlasu oponeta vyhoví nebo že hlas oponeta bude alespoň podnětem k úvahám a hlavně nápravě. Realita však ukázala možnost zneužití a vznik trvalé konfrontace.
Alternativou je doplnění dimenzí o skupinu, pro kterou je stvoření určeno, tedy pro klienty, konzumety či konečné spotřebitele a jim je přiznáno právo se ke stvoření vyjadřovat s ohledem na oprávněné zájmy a funkčnost celého systému. Tvůrce nebude mít na své tvůrčí úrovni žádné oponenty. 
2. duchovní podoba neboli astrální podoba duchovních bytostí byla často předmětem sporu, protože bohové se chtěli svojí podobou odlišovat. Člověk byl stvořen k obazu božímu, má stejnou duchovní podobu jako bohové, tvrůci. To vedlo ke sporu, vesmírní reptoidé chtěli mít podobu stejnou. To se řešilo tím, že se kolem nich rozzářila aura příjemného světla a jejich podobu ukryla. Aura spotřebovala negativní energii a pak začínala pohasínat. Aby ji reptoidé udrželi, vyžadovali provokaci negativní energie. Aby se odstranila základní příčina vzniku a provokace negativní energie, nabízí se všem možnost humanoidní podoby. 
3. na počátku věků byly tvůrcům dány k dispozici všechny duchovní principy za účelem prověření ve hmotné realitě. Lidé dostávali do svého ega duchovní principy a na jejich základě jednali. Problém nastal s principy mocenskými a násilnými, které se podařilo odstranit až nyní. Jakmile se objeví další princip podporující aroganci a mocenskou zvůli, bude se likvidovat. Vytříděné duchovní principy, které jsou zdrojem především osobních schopností, jsou k dispozic všem. Pokud kdokoli svůj duchovní princip obhájí, nebude mu odebrán. Kritériem je jeho funkčnost a oprávněnost v záměru dalšího stvoření.
4. přidělení vlastního časoprostoru nebo území pro neomezenou moc kteréhokoli subjektu má vyřešit mocenské boje. Každý může mít své malé království za předpokladu, že přijme tento systém, to znamená, že bude respektovat cizí soukromí. V pozemské praxi by to pak znamenalo základ pro dělenou moc, národy a velmoci by mohly pouze spolupracovat, nemohly by vytvářet své kolonie a všechny regiony, včetně vesnic by si mnohé své záležitosti ošetřily bez vnějšího mocenského zasahování.
Všechny tyto dispozice a změny se týkají metafyziky, uplatní se především v oblasti magie a stvoření.