lg_blog.gif (11652 bytes)

Jaký svět si přeji
začátek - dokončení

  Moje trvalá snaha změnit tento svět a jeho správu má pro mne osobně jediný cíl: získat dům nebo farmu, kde bych mohl žít podle svých představ ve svém soukromí se svými souvěrci. Jak bych si přál změnit svět, jsem shrnul v první části této eseje a vlastně se toho týká veškerý obsah těchto stránek.
  Vím, že takové snahy na konci 20. století důsledně likvidovala moc jako sekty nebo nezávislé sociální skupiny tedy "stát ve státě". Věřím tomu, že se svět změnil a pro nezávislé sociální a duchovní skupiny zde již prostor je, pokud tedy budou ve vztahu k veřejnosti a společnosti dodržovat psané zákony, s tím by problém být neměl. Soukromí snad již bude respektováno.  
  Určitě si přeji založit a udržet rod, který by zachoval přijaté hodnoty a vlastní tradice. Rod by šel jistě vlastní duchovní cestou na základě Přirozené víry.
  Pozvu do svého soukromí souvěrce, ale nejprve mám ještě jeden úkol. Vlastně to vyplývá ze skutečnosti, že nyní žádné souvěrce nemám a tak jsem pozval ke společnému životu své přátele, kterých si vážím a o kterých si myslím, že jsme schopni vytvořit a prověřit nový životní styl.
  Vlastně zde není o čem psát, protože nový životní styl, nové tradice rodu budeme teprve společně se svými přáteli tvořit, vneseme je do svého soukromí a teprve až je prověříme, bude možné je zveřejnit jako jednu z možných alternativ rodového života. To ale může provést každý, kdo není se správou tohoto světa spokojený a přeje si svět změnit. Máme nyní tuto možnost.
  Tedy kdokoli si přeje svět změnit, ať si sedne a stanoví vlastní životní hodnoty, podle kterých bych chtěl žít ve svém soukromí. Jakmile si toto ujasní, pak může vyhledat souvěrce, kteří by buď jeho plán přijali nebo kteří mají své vlastní podobné plány. Spojí se, vytvoří si podmínky pro společný život, prověří své plány a mohou je doporučit dalším nebo si je ponechat pro zajištění prosperity vlastního rodu nebo komunity.