lg_blog.gif (11652 bytes)

Naše touhy a jejich řešení

lg_menu.gif (1813 bytes)

Uspokojení nebo  řešení?

 

BlueBoard.cz

xxxx Každý máme své touhy, některé jsou obvyklé, jiné neobvyklé, některé byly označené za úchylky a dostaly své jméno nebo i číslo diagnózy, některé i číslo paragrafu. Málokteré touhy lze dnes zcela uspokojit, snad je to součást lidského otroctví. Přitom našim partnerům by uspokojení naší touhy přineslo uspokojení také.
Modelový problém: mladá příjemná žena touží po pohlazení a mnozí muži by ji rádi hladili při každém setkání. Ona se ale od nich pohladit nedá, protože miluje pouze toho svého jednoho, který  bydlí moc daleko a už se dva roky nesetkali.
Pokud jde o mně, tak jsem hledal ženu pro své touhy a pěkně jednu po druhé, ukázalo se, že to nejde, tak jsem hledal další. Nyní, abych to urychlil, tak hledám spřízněnou duši u osmi žen současně a protože ani to nevychází, tak to řeším tímto článkem. Vlastně si stěžuji na nesnadný život způsobený touhami.
Jaké že jsou ty moje touhy a nyní sny? Jsem rád nahý a jsem rád, když mne takto někdo vidí, čili exhibicionista a dříve to byl trestný čin. Po ulici nahý nechodím, ale doma a v lese a na akcích naturistů. Dále toužím vidět nahé ženy nebo alespoň jejich část, to se ale nedaří jinde než u naturistů, v soukromí ani náhodou. Dále toužím masírovat ženy a dvakrát se mi to už podařilo a ženám se to moc líbilo. No a ještě mám touhy se ženou trávit den ve wellness, kde se chodí bez plavek pouze zabalená v osušce. To jsou moje touhy, ale tak beznadějně nenaplněné, že píši tento článek. Předpokládám, že jde o problém všeobecný, proto článek, no a že si nejsem až tak jistý, proto zde ta anketa.  
A jak to dopadlo s těmi osmi ženami? První má přítele a zdravotní problémy. Druhá má přítele vzdáleného, takže opět nic. Třetí má dluhy a nemyslí na nic jiného. Čtvrté manžel zahýbá, ale ona by nezahnula ani za nic. Pátá má dohodu s přítelem, že mu bude věrná. Šestá je podnikatelka a workoholička, má zcela jiné touhy. Sedmá se vydala na andělskou cestu a všechny vztahy tím pro ni končí. Osmá slibuje a vymlouvá se, pravou příčinu neznám.
Tak to jsou moje úspěchy ve vztazích, snad je situace taková právě proto, abych mohl radit svým klientům a klientkám, jak si zařídit úspěšný a funkční osobní vztah.
Nevím, zda znám touhy těchto žen, ale jejich světské i psychické problémy jim pomáhám řešit.  
Ještě doplním, že mi stačí důvěrný vztah s jednou ženou. S ostatními máme vztah pracovní. A někam si zapište "Pohodičkovu rovnici": ctnostné ženy = agresívní muži.
Tuto závislost s úspěchem využívají například trenéři, pro úspěch v zápase zakazují několik dní před zápasem hráčům sex. 
Ne, jinak. "Pohodičkova věta zní": milující ženy = pohodoví muži.