lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 2

Podoba nového věku

07

Mocenské skupiny a entity

Poznal jsem snad většinu mocenských skupin na kterých závisela podoba našeho světa a jsem schopen odhadnout jejich budoucí roli, ale dám přednost výkladu z karet. Zeptám se karet na roli jednotlivých mocenských skupin na příští podobu světa. Symboly 1A, 4D, KnH, PrP, 7M označují výkladové karty. Kdo bude mít snahu samostatně interpretovat výběr karet, může nahlédnout do klíče zde a na stránky následující s odkazem nahoře.
Nejprve se zeptám, zda jsem schopen vyložit z karet na dané téma:
8H změna 19A slunce a 3M hledání vztahu: ano, jsem schopen. Také se zeptám, zda jsem schopen moc entit ovlivnit zásahem do jejich duchovní podstaty, tj. likvidací a obnovou:
26A náprava, PrM lidé, entity, 1A mág: určitě ano. Také se zeptám, zda jsem již poznal všechny nebo alespoň většinu mocenských zájmových skupin:
6A zamilovaní, 5D problémy a 1D majetek, hodnoty. Myslím, že ano.
Je zde dominantní mocenská síla, která rozhoduje o budoucnosti světa výhradně?
3D naděje, 15A ďábel oponent a 9H osud znalost. Ne, osudy světa rozhodují pouze pozemské síly. Jaký vliv na budoucnost světa mají pozemské síly?
8P změna názoru, RyH boj konfronatce a 7M řešení vztahu. Pozemské síly se vzájemně eliminují, co jeden prosazuje, mnozí další likvidují a blokují. Úspěšný bude ten, kdo bude schopen se dohodnout. Jaký vliv budou mít entity které se prosazují pomocí negativních sil, voo-doo a černé magie?
11A prosazení vůle, 4D osobní moc a 3H chce to jinak. Bude zde jiná síla, mocnější, která je nebo bude schopna tyto energie eliminovat.
Jaký je osud systému Římské říše?  
6A zamilovaní, 21A svět tvořivost a KnM dobré vztahy. Budoucnost světa rozhodnou tyto hodnoty, dobrá vůle a tvořivost. Nyní se zeptám na moc a roli jednotlivých vlivných entit a skupin: nejprve vesmírní a pozemští ještěři a ještírci:
6M anagažovanost, PnM vztahy a 5H alternativa. Jejich vztahy a role se změní. Posílí?
4D osobní moc, 9D přijetí a 4P shoda. Ano, určitě posílí. A Plejáďané?
26A náprava, 2H řešení silou a 6M angažovanost. Tato entita bude mít snahu působit a prosadit se silou. Uspěje?
KnH zajištěné postavení, 5P odmítnutí a 5D problémy. Tato síla bude odmítnuta a bude mít problémy. Dále jsou zde Peršané (Zarathustra):
9H osud znalost, 10D bohatství a 2D pomoc: tito zůstanou u moci za pomocí jejich stávajícího bohatství. Skupina vlků?
KnD zajištěné postavení, RyH boj konfrontace a 7M řešení vztahu. Vlci nejsou schopni dohody, budou mít snahu prosadit se bojem. Jakmile změní taktiku a vsadí na diplomacii, uspějí.
Vlivnou skupinou jsou Židé, kontrolují finanční systém:
15A ďábel oponent, 8P změna názoru a 3D naděje. Finanční systém spravují chybně, mají pocit, že všechny peníze patří jen jim a jen změna názoru jim dává naději. Vím, že je mají ve správě financí nahradit Saudové, jaká je zde tendence?
KnH zajištěné postavení, 9P osud znalost a 21A svět tvořivost. Ano, to je již jisté. Další vlivná skupina je kolem Zerubábela, komunisté v Rusku, Číně a Koreji: 5D problémy, 12A očista a 19A slunce. Zde můžeme očekávat problémy, ale slunce dává naději na dobré pozdější postavení. Patrně dojde k systémovým změnám. Další skupiny jsou spojeny s církvemi. Nejprve Římskokatolická církev:
20A soud, hodnocení, 4D osobní moc a PnD vztah. O jejím osudu ještě rozhodne společnost. A jaký bude osud Judaismu?
0A blázen, 6P víra a RyP nejsou informace. Osud Judaismu je nejistý. A Islám? 19A slunce, 4M svatba aPnM partnerství. Pozice Islámu výrazně posílí. A jaké budou jeho pozice v Evropě mimo finanční systém? 18A luna, 2H řešení silou a KnP trvalé názory. V Evropě bude mít Islám silnou opozici danou patrně historickou zkušeností.
Jaký vliv budou mít mimo území Ameriky církve Svědkové Jehovovi a Mormoni? 22A stop, 7A vůz a 25A čekej. Jejich vliv v Evropě bude slábnout. A jinde ve světě? 2A velekněžka, 4D osobní moc a 2H řešení silou. Setkají se se silnou opozicí a nevolí. A na svém území?
26A náprava, 6D úspěch a 8H změna. Je zde náprava, buď tyto církve projdou nápravou nebo se budou nápravy společnosti aktivně a úspěšně účastnit. Jaká bude pozice Židů na území Severní Ameriky?
KnD zajištěný život, 9D přijetí a PrM lidé. Silná, možná rozhodující.
Další velmi vlivnou církví jsou Scientologové. Jaký bude jejich osud?
6D úspěch, 1A mág, magie a 10M elita. Budou vlivnou skupinou mezi elitou nebo ve své názorové skupině. Jaké budou jejich pozice v Evropě? 3M hledání vztahu, 5D problémy a 6P víra. V Evropě budou mít však problémy a oslabené postavení. V Evropě působí Thovtovi okultisté. Jaký budou mít zde vliv? 
10H společnost, 8D změna a PrH nový program. Tato skupina bude v Evropě tvůrčí silou a vytvoří novou historii. A jinde ve světě? 
2D pomoc, 23A chyba a 7M řešení vztahu. Mimo Evropu se jejich vliv neprosadí. Budou mít lidé v Evropě více svobody, než jinde ve světě?
1P moudrost poznání, 2D pomoc a 26A náprava. Ano, nový sociální evropský systém dá lidem více svobody a možností a Thovthovi okultisté se na tom budou podílet. Bude v Evropě aktivní dominantní vnější síla zmíněná v úvodu?
10H společnost, 6H úspěch a 15A ďábel. Ne, budou zde aktivní pouze pozemské síly. Přijde do Evropy také rudá rasa?
4A císař, vliv státu, 5P odmítnutí a 2H řešení silou. Státy tuto možnost odmítají, ale příchod rudé rasy do inkarnace bude prosazen. A zda přijdou také žlutá a černá rasa?
8D zmena, 20A soud, hodnocení, KnH zajištěné postavení. Spíše ne, ale tato možnost se prověřuje. Nebude to však dominantní síla. Zda jsem výběr správně interpretoval?
14A umění schopnosti, PnD výhodný vztah a 8A smlouva vyrovnání. Ano, výklad a jeho interpretace jsou správné. Ještě závěrečný výběr:
12A viselec, PnD partnerství a PnD osobní karta. Jsem schopen pomoci všem nejen v tísni, ale i k moci.
Ještě se zeptám na další vlivné entity:
Tibet, tvůrčí lidé, zednáři, Ball a Babylon, indigové děti a deprivanti:
2H řešení silou, 7M řešení vztahu a 5D problémy. Právě z Tibetu v době nedávné přišly entity a právě ty zde způsobily krizi. Navíc jsou duchovně spřízeněny s Mongolskem. Jakou mají tyto síly ve světě budoucnost? 9A poustevník, samota, PrM lidé a 9P osud program. Ovládnou osudy některých lidí. Prosadí se mocensky v Evropě?
5M rozchod, 6A zamilovaní a PnH partnerství. Ne, u moci v Evropě zůstanou tradiční entity. Jak ovlivní evropské osudy tvůrčí lidé?
PrP životní změna, 1D hodnoty, bohatství a 2A velekněžka. Ano, to budejedna zrozhodujících sil a bude jednat ve prospěch lidí, posílí střední vrstvu. A zednáři? PnD vztah, 2A velekněžka a RyH boj konfrontace. Tito budou spíše oponenty, mocensky se uplatní ve prospěch souvěrců.  Ball a tradice Babylonu? PrH nový program, 23A chyba a 9P osud program. Budou mít snahu zde vytvořit duchovní alternativu a budou úspěšní. Co přinesou indigové děti?
PnD dobrý vztah, 10H společnost a 2A velekněžka. Budou pro společnost přínosem. Také přinesou existenční alternativu na základě dobrých vztahů. A projeví se nějak deprivanti? 20A soud, 6A zamilovaní, láska a 1A mág, magie. Záležitosti deprivantů již dořešila magie a neprojeví se. Problém zde tedy působí jen nebo především Tibet-Mongolsko, jde o duchovní potenciál spojený s adoptivními římskými císaři. Jejich vliv bude slábnout. 
Co dělají Ilumináti: KnM dobré vztahy, 8H změna a 1M osobnost. Hledají možnosti dobrých vztahů.
Kabalisté? 1A mág, 4P shoda, ano a RyH boj konfrontace - ti jsou zvyklá bojovat. Ještě jsou zde další duchovní skupiny, spíše malé:
2A velekněžka, 7D nejasnost, 8P změna názoru - tyto jsou nerozhonuté, mnohé se ani mocensky prosadit nechtějí. A jak se uplatní Přirozená víra a moje teorie? PrP životní změna, RyH boj konfrontace, 2H řešení silou - tyto se budou prosazovat vůči okultním útokům.
Nelze opomenout program Matrix: PnH vztah, 2A velekněžka a RyH nové informace: zde se čeká na nové informace, došlo u nich ke změně.