lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 2

Podoba nového věku

11

Znovu podstata změn

lg_eng.gif (2255 bytes)

lg_gm.gif (125 bytes)

Už se určitě opakuji, i když bych starší pojednání o podstatě změn asi nenašel. Současné změny nazývané "ekonomická krize" jsou krizí systémovou a zasahují i do oblasti osudové, asi tedy nebudou fungovat osobní horoskopy a zasahují ještě výše do oblasti tvůrčí přímo stvořitelské a mění pravidla magie na úrovni změny kalpy.
Něco musíme přijmout mnohé můžeme změnit. Nyní probíhá změna kalpy a lidé mají sto let, aby se zorientovali. Pak nadejde změna věku. Regulérně proběhl konec světa a zasáhl naši planetu a všechny další planety Stvoření. Pro nastartování změn byl nejen ohlášen konec světa, ale také nastaven souběh vyčerpání hodnot a nástrojů v oblasti civilizační správy (finanční systém, ekonomika, karmický systém, ideologie, sociální role, sankční nástroje, politické a správní funkce, vojenská síla, církve, mediální propaganda, víra lidí a jejich ochota podporovat politický systém). Lidé se všemu začínají smát.
To všechno na naší lidské reálné úrovni. V úrovni osudové se změnila motivace a libido, takže se rozpadají veškeré vztahy. Také v oblasti magie přestaly fungovat po změně duchovních principů mocenské vazby.  Proč jsme ale prožili tolik násilí a mocenské zvůle? Co bylo podstatou minulého věku a co bude podstatou věku nového?  
Pokud jde o rámec minulého věku, tak ten byl od samého počátku poznamenán mocenským bojem trvajícím ještě z období před hmotou. Vedle sebe existovaly entity fungující na pozitivní a negativní energii. V poslední době mezi sebou bojovaly i Univerzum a jednotlivé planety. Základem problému byly nedořešené duchovní principy, kdy určitá skupina úmyslně účelově uchovávala duchovní principy pro agresi a mocenskou zvůli. Z toho důvodu nemohla být všem bytostem dopřána svoboda v jednání a pro udržení člověka na uzdě byl vytvořen hierarchický mocenský a sankční systém.
Na základě dlouho připravovaného procesu změn na všech úrovních, který se nyní realizoval, byly negativní energie odstraněny a trvale se budou ze světa odstraňovat deprivanti a nositelé mocenské zvůle a totalitních systémů. Tyto změny umožňují demontáž hierarchického a sankčního systému a vytvoření nových správní a politických forem.
Základem politické správy světa bude prosazení anarchálních prvků a správní autonomie. To vyžaduje vytvoření multipolárního světa a vytvoření velmocenského postavení Evropské unie bez vlivu jiných velmocí a stejně tak jiné velmoci musí být zcela soběstačné a nezávislé. Nižší správní celky musí mít maximum autonomní moci a to až na úroveň regionu, města a rodu.
Všechny subjekty počínaje jednotlivci, rodinami, rody a malými skupinami musí mít možnost života ve svém soukromí podle vlastních hodnot a představ. Jejich dobré hodnoty a zvyky jim zajistí prosperitu, chybné povedou k zániku. S tím souvisí také spiritualita. Každý subjekt bude mít svoji vlastní kultovní spiritualitu a velké církve budou na základě tradice spravovat pouze jednotlivé velmoci. Předpokládá se nejvyšší možná míra svobody, ale konkrétní podoba nemusí být sdělena, aby se vytvořil dostatečný prostor pro aplikaci tvůrčích představ všech, kdo si myslí, že jsou k provedení změn povolaní. Elita  a všechny současné mocenské subjekty mají celé 21. století k dispozici pro realizaci změn nápravy a prosperity. Na konci 21. století se jejich snahy vyhodnotí, dobré bude zachováno a rozvíjeno, zlé a špatné likvidováno a nahrazeno sociálním a správním systémem jiných tvůrců. Prvním signálem, že se svět dal cestou nápravy, bude zajištění suverénního postavení Evropské unie jako světové velmoci a její vnitřní autonomní rozdělení. Spolu s tím bude povolena a realizována duchovní a existenční alternativa.