lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 3

Životní styl a prožitky

06

Moji souvěrci

Vím, že každý člověk je jiný a ne každý, kdo si bude číst tuto stránku, bude se mnou souhlasit. A ne každý mne označí za svého souvěrce. To, že jsem se rozhodl pro Thovtha ještě neznamená, že si budu rozumět se všemi jeho stoupenci. A kromě toho respektuji věřící jiných kultů, mnohých si vážím a se všemi si přeji mít dobré vztahy. Vůbec mne nezajímá, k jakému kultu se kdo hlásí, každého hodnotím jen podle jeho chování, ale do svého soukromí bych rád pozval pouze své souvěrce s podobnými životními názory a s mnoha společnými zájmy.  Však obsahem inzerátu pro seznámení také každý vypisuje své zájmy.
Toto mé psaní je vlastně také seznamovací inzerát, hledám souvěrce třeba i proto, aby se také oni mezi sebou poznali a možná našeho vztahy využijeme ke společnému řešení sociálních potřeb a zajištění nebo ke společným akcím. Když napíši, že mám zájem o příjemné prožitky, tak nesdělím vlastně nic, protože ty si přeje mít každý. Jsou ale důležité. Co mi tedy přináší příjemné prožitky:
  Ve vztahu si přeji dohodu o míře, protože jsem na straně jedné samotář a na druhé straně vztah potřebuji. Jsem orientovaný na  ženy a seznámení s muži bych přijal proto, aby se mé přítelkyně se mnou nenudily nebo pro společný zájem. Ve vztahu solidárně se budeme snažit uspokojit své zájmy, jistě každý bude schopen je vyjádřit. A zájmy moje?
Velmi rád bych uvítal, kdybych mohl se svými přáteli souvěrci si povídat o osobní spirituální zkušenosti, o snech a intuici. Pokud budeme nějakým způsobem působit v oblasti magie, pak ve prospěch lidí, ne ve prospěch bohů a církví nebo ideologií. Chci si sám stanovit, co je dobré a co ne a také mám zájem na sobě v této oblasti dále pracovat.
A pak jsou zde zájmy a záliby, které bych moc rád si užíval právě se svými souvěrci: pobyt v přírodě a na opuštěných místech i nazí, samozřejmě rád navštěvuji nudapláže a naturistické akce. Rád cestuji a stravuji se v restauracích. Rád si povídám o všem, co souvisí s prožitky, schopnostmi a vztahy. Právě schopnosti, vztahy a prožitky jsou moje téma a zájem. Tomu se věnuji i profesionálně, když vykládám karty a snažím se napravit osudy.
Také mám rád dobré jídlo a pití, mám rád sexík včetně drobných úletů, například urinoterapie. To mi asi k životu stačí, ale rád své zájmy rozšířím o zájmy svých přátel, nevadí mi drogy a úlety, občasné opití, ale záleží mi na jednání v dobré vůli a sám se tak snažím i jednat. Je mi sice už přes padesát, ale do roku 2020 si plánuji, že budu mladý a pak se uvidí.
Nehledám vztah za každou cenu, ale když najdu souvěrce, budu moc rád.
A co nabízím? Že budu pozorně naslouchat a že budu příjemným společníkem pro akce, na které se samotnému nechce.
A co rád nemám? Když mne někdo v souladu s nějakou ideologií napomíná, že něco není normální, co dělám, protože normalita stanovena nebyla. A základem morálky pro mne je dodržování smluv a dohod. Také nemám rád, když mne někdo ve vztahu drží nějakým čarováním, protože vztah se udržuje pěknými společnými prožitky, čarovat se může jen pro začátek vztahu.
A pokud má někdo mocenské ambice, pojďme společně z Evropy vytvořit silnou světovou mocnost, která odolá Americe, Číně i Rusku i kdyby se proti ní všichni světovládci spojili.