lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 5

Výklady z karet a proroctví

02

090623

Výkladový klíč ke kartám  A velká arkána, D disky, H hole M meče a P poháry
Dnes mne zajímají tyto tři zprávy: 1. příprava na válku s Koreou, 2. oživení české ekonomiky a 3. úroveň mentální energie pro černou magii a voo-doo a chřipku
9H osud znalost, 27A překrytí a 1P moudrost poznání. Očekáváme s obavami, jak se vyvinou přípravy na válku na Korejském poloostrově, ale zdá se, že z toho nic nebude, že obě strany dostanou rozum.
PnH partnerství, 10P ideologie, přesvědčení a 3A jiná cesta. Ano, situace se vyvine jinak, válka z toho nebude. Ani jedné ze stran se bojovat nechce. Zprávy slibují oživení české ekonomiky:
2A velekněžka, PnD výhodný vztah a PnP partnerství ve shodě. Ano, dojde k oživení ekonomiky a možná ještě dříve, než se čeká. Polepšíme si také my, obyčejné lidé?
7P hledání, PrH program a RyD aktivita. To oživení nastane hlavně kvůli velmi nízkým mzdám, pracující se asi budo muset ozvat nebo nastane jiná situace. Budou lidé své potřeby řešit náhradním způsobem? 
KnM dobré vztahy, 10P ideologie, přesvědčení a PrP životní změna. Možná právě nové tendence v ekonomice, například přímý odběr od pěstitelů a zejména rozvoj šedé ekonomiky, přinutí vládu, aby vylepšila příjmy obyvatel. A mentální energie?
Na vysvětlenou: virus chřipky tělo zvládne, ale v kombinaci s voo-doo je vepřová chřipka smrtelná. Jak je to s energií pro voo-doo?
PrH nový program, 1A mág, magie a 9A poustevník, samota. Energie bude málo a ještě méně. Tedy ani druhá ani třetí vlna obyvatelstvo nezdecimuje. A ještě zda se počasí umoudří?
6A zamilovaní, 26A náprava a 7H hledání hodnot. Ano, pracuje se na tom, naděje zůstává, ale ještě není rozhodnuto. Dnes jsem také dostal zprávu o tom, že se blíží planeta X a zdevastuje v roce 2011/2012 naši planetu. Máme se toho obávat?
2A velekněžka, 8D změna a PnM partnerství. Jde o změny vztahu, patrně o šíření strachu.
KnM dobré vztahy, 14A umění schopnosti a 6P víra. Bát se ale nemusíme, nic na nás nespadne. A ještě tu jsou "chemtrails", chemické prvky úmyslně rozptylované letadly pro narušení zdraví a počasí. Oč jde?  
16A věž, 19A slunce a 8M čas vztahy. Opět jen nějaké čarování s lidskou psychikou. Máme se toho obávat?
2P láska, 8H změna a 6P víra. Něco na tom je, ale do budoucna se toho bát nemusíme. Ještě mne zajímá blokování oběhu peněz, je zde zlá vůle či úmysl?
7D nejasnost, RyM úřad a 4P shoda, ano. Zdá se, že je zde úmyslně oběh peněz blokován. A bude to pokračovat? 
KnP trvalé názory, 5D problémy a 3H chce to jinak. Způsobí to problémy, kde se nečekají, tak se od blokování oběhu peněz upustí. A také si myslím, že někdo úmyslně ovlivňuje počasí z rozporu s pranostikami, tedy proti obvyklému průběhu.
PnP partnerství ve shodě, 26A náprava a 21A svět tvořivost. To je již napraveno, nikdo počasí neovlivňuje.
1A mág, 10A kolo štěstí a PrH nový program. Tyto příhody se řeší úspěšně v oblasti magie. Tedy věřme, že bude dobře a nic vážného nás nečeká.