Přirozená víra - menu

Blog

20.11.2012

Rozpoznat duchovní směry

Naše osudy ovlivňje mnoho subjektů, jednotlivců i skupin. Skupiny působí trvale a když nazraje čas, přijde jednotlivec, člověk, a ukáže cestu dál. Dříve uspěl, vládci měli respekt před tvůrci osudu a jejich proroky, dnes vládci tvůrce ignorují a jednotlivce, tedy proroky, avatáry, vizionáře a reformátory likvidují ve jménu "Boha a jeho konzervativních hodnot". Podle kosmického zákona se vše musí řešit nejmírnějšími, leč účinými způsoby. Historie prověřila všechny nejmírnější postupy jako neúčinné, nastává tedy období dramatičtějších forem nápravy, dosud se likvidovaly duchovní bytosti, později dojde ke konfliktům, jejich výsledek bude nepředvídatelný a může vést až k zániku velkých skupin (národů). Někde už konflikty probíhají. Vše řídí onen jediný a nejvyšší bůh naštvaný na lidi za to, že se sice na něj odvolávají, ale nerespektují jej, pouze prosazují svoji vlastní svévoli. Toto všechno se řeší stále v oblasti magie a vrací se do reality v mnoha podobách. Jednou z forem nápravy světa je otvírání nových duchovních cest. To je právě naše příležitost. Abychom si správně vybrali svoji duchovní cestu, musíme se v této oblasti vyznat a dokázat odhadnout budoucnost těchto směrů. Ve většině případů však stačí si rozhodnout svoji vlastní cestu, oč usilujeme a pozvat osudové síly, které nás povedou a ochrání. Druhou možností je přijmout osud a splynout se svým osudem, "položit se na osud jako plavec na vodu a nechat se unášet proudem".
Současné změny se však týkají úplně všech mocenských skupin a jsou zásadní pro vesmírné i pozemské entity. Abychom se v nich vyznali, můsíme je správně rozpoznat, nejlépe podle vlivu a zájmů, které prosazují. Z vesmíru k nám přicházejí dva vlivy, působí staří bohové Univerzum ve snaze ovládnout planetu a zotročit člověka, vzít mu jakoukoli možnost samostatného uvažování a hodnotícího stanovista. Druhá skupina naopak pozemského člověka podporuje, rozvíjí naše schopnosti, doplňuje poznání a chrání lidstvo i planetu před zničením. Tato skupina k nám posílá tvůrčí lidi s úkolem zlepšit lidský úděl a odstranit problémy i zotročení. Počítá s člověkem pro doplnění svých řad.
Pro staré bohy je naše planeta místem vymístění a dílem pseudotvůrců. Jejich programem je zničení planety a hmotného pozemského člověka, už se o to zdárně pokusili při zániku Atlantídy. Svůj program nazývají převibrování, povznesení a přechod na vyšší dimenzi, aniž by vysvětlili, co tím zamýšlejí. V pozemském člověku oprávněně vidí konkurenta. Právě nyní je zde přímý vliv obou skupin a konfrontace v oblasti magie.
Obě tyto skupiny zde mají své stoupence a servisní skupiny, které prosazují jejich zájmy a realizují jejich program. Armagedon a všechny katastrofické předpovědi jsou myšleny zcela vážně jako program pro realizaci, ale zatím se jim nedaří, což nás může naplnit vírou v lepší svět a hlavně jeho zachování.