Přirozená víra - menu

Blog

02.12.2012

Řešení vztahů mezi skupinami

Přirozená víra řeší zásadní problém společnosti, vztahy mezi skupinami. Zde je nutná obnova zastřešující autority na úrovni Univerza a tvůrčí přístup. Problém vznikl před deseti milénii odchodem pozemského Univerza s příslibem, že vesmířané zde budou mírumilovní. Následovaly boje a konflikty mezi skupinami z kosmu, které sem přenesly hvězdné války. Člověka pak využívaly pro vlastní účely jako bojovníka a otroka. 
Nad cizími bohy je však ještě vyšší moc a ta zajišťuje ukončení jejich vlivu v souvislosti s koncem "Mayského kalendáře" o zimním slunovratu 21.12.2012. To se projeví ztrátou magických schopností, které získají nově některé pozemské skupiny.
Naším úkolem bude úprava vztahu mezi skupinami tak, aby všechny měly existenční možnosti a mohly se rozvíjet nezávisle podle své přirozenosti, kulturní tradice a přírodních podmínek. Základní podmínkou je respektování alternativy, vlastní spirituality a nezávislé spávní moci na vlastním území. Jde o nástroj potřebný k dalšímu vývoji lidstva jako tvůrčího experimentu, který má v novém věku prověřovat pozitivní principy a harmonickou shodu. Je to program na čtyři milénia. Prvním krokem je tedy uspořádání vztahu mezi skupinami, přidělení území na základě demografických změn, uznání alternativ a správní uspořádání na základě dělené moci. Je to právě opačný trend než  globalizace a hierarchie monopolní moci.
Po vytvoření pozemské spirituální moci na úrovni Univerzum bude k dispozici zastřešující síla upravující vztahy mezi skupinami (entitami a národy) a řešení vzájemných sporů formou arbitráže (dohody) nebo diktátu a sankcí.