Přirozená víra - menu

Blog

19.12.2012

Vývoj v duchovní oblasti

Připomenu historické souvislosti: Před dvěma milénii získali Plejáďané mandát od tvůrců pro působení na této planetě, aby se stali učiteli lidstva. Jejich mandát měl končit v roce 1840, tedy dvě milénia po jejich příchodu s Nibiru. Po této době měli předat a patrně i předali svoji moc zpět tvůrcům. Současně však Plejáďané předali moc pozemským skupinám, dali jim moc nad světem za podmínky, že budou plnit jejich program blokování schopností a tvořivosti pozemského lidstva.
Po roce 1840 proběhly ve světě změny, které později vedly k vytvoření střední vrstvy. Šlo o technické vynálezy, zahraniční obchod, rozvoj vzdělanosti, průmyslu a zemědělství. Po období empíru přišlo období klasicismu a romantismu, secese a s tím spojené upevnění pozic střední vrstvy. Bylo to období míru a zlepšení životních podmínek. Vliv šlechty a církve upadal. Přilétla Halleyova kometa a potomci královny Viktorie se sešli a dohodli Světovou válku na likvidaci střední vrstvy a na podporu vlastních zájmů a moci. Potopení Titatniku přijali jako znamení, že bohové stojí na jejich straně. Nebyla to tak docela pravda, bohové církvi a šlechtě v roce 1917 ve Fatimě v holografické projekci předali varování a patrně i seznámení s novou situací v duchovním vedení. To vyvolalo další snahu po upevnění postavení, vyvolání Druhé světové války ve které vlci pod vedením Moroniho zlikvidovali evropskou inteligenci a zavedli krutovládu podle programu knihy Mein Kampf sepsanou ideology a připsanou Adolfu Hitlerovi, sami se k ní hlásit nechtěli.  Střední vrstva na Světovou válku reagovala vytvořením vlastní politické moci, vyhlásila republiky rad a v Rusku sovětskou republiku. Lenin později vytvořil podmínky pro vznik nové střední vrstvy, NEP, vše pak likvidoval Stalin, který svoji moc prosadil manipulacemi ve volbách. Duchovní vedení stalinistických komunistů zajistil Zerubábel, ten je spojený s Aristotelem a založením Římské říše a nositelem římského správního systému. Celý vývoj ve 20. století se nese ve znamení boje o moc mezi tvůrci a dědici římského správního systému. Na straně jedné rozvoj osobnosti a svobody, na straně druhé dril, kázeň a nesvoboda.
Tvůrci se prosazují v epozodách, po válce do roku 1961 v USA, pak beatles v Anglii, rok 1968 u nás, v 80. letech okultní vlna ve světě, která přes diskreditaci trvá dosud. Plné nasazení tvůrců je až nyní, po roce 2000. Procesy současné doby byly dlouho předem připravovány v někola alternativách a nyní se plní spíše ty méně příznivé. Na světě vznikly čtyři "černé díry" ve kterých mizí duchovní bytosti složek prosazujících římský správní systém.  Mizí duchovní bytosti a energie po milionech a jejich místo obsazují nové spirituální síly, takže se nám vše jeví v klidu a pohodě a jako jedinou změnu vnímáme zklidnění způsobené oslabením černé magie a voo-doo. Mocnosti však začínají být aktivní v realitě: v Rusku zakázali o konci světa mluvit a v Číně rovnou zavírají a na Slovensku uvěznili bosorky. Tak uvidíme kam to povede, to už je současnost. Očekávám přechodnou dobu dva roky, kdy bude asi nejlépe se uzavřít do soukromí a počkat na další vývoj v realitě. Mnozí prožijí boj o duši a změní svoji víru.
V přechodné době se moci a vlivu zde u nás a v Evropě ujímají tyto skupiny: Médové, kteří jako první vytvářeli civilizaci spolu s tvůrci, Draci - Japonci a Thajci spolu s Indiány, mezi nimi je nejasná hranice. Spolu s nimi tradice evropského myšlení a evropské okultní skupiny a vlny. Vše v sobě zahrnuje něco z Atlantidy a Starého Egypta. Spolu s nimi se vytvoří mnoho spirituálních skupin spojených s přežitím, s pobytem v přírodě a s magií sexu, budou však neveřejné a pokud se o nich dozvíme, pak snad jen proto, abychom se k nim přidali. V roce 2014 se již začne situace vyjasňovat a to už budeme schopni odhadnout, oč asi v procesu konce světa vlastně šlo a jaký bude další vývoj.
Na americkém kontinentě se prosadí Inkové a Mayové.