lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 1

Všeobecná systémová krize

02

Možnosti nápravy

  Na naší planetě již vzniklo více civilizací i technicky vyspělejších, a byly zničeny. Plejáďané se holedbají, že jich zničili šest. Měli by se přiznat, že jich bylo mnohem více. Nyní nastala změna. Tato civilizace nemá být zničena, má být transformována. Důvodem je především doba zralá na změnu ve vyšších duchovních dimenzích a také skutečnost, že na vytvoření nové civilizace zde již nejsou dostupné suroviny, zejména zlato.
  Jaké tedy máme možnosti pro nápravu krize, která vyžaduje systémové mocenské změny? Na úrovni živlů ještě rezervy jsou, příroda není ještě zcela zničena, cílené ničení přírody, především likvidace porostu a vznik pouští, nebylo dokončeno. Neobnovitelné zdroje jsou zatím také ještě dostačující pro pokračování civilizace a pro alternativu vědy a techniky. Jsou zde i zvířata nižší a vyšší inteligence, ze kterých mohou vzejít nové lidské duše. Problém je s člověkem. Především lidé bílé rasy byli duchovně převedeni na biorobotické bytosti závislé na ideologii nebo katechezi bez schopnosti kritického myšlení. Lidé v elitě zase znají pouze konfrontaci a boj, nejsou schopni konsensu, nejsou schopni se dohodnout.
  Duchovní podstata vzešlá z tohoto člověka není schopna realizovat změny, není k tomu vychována, i když program a teze nápravy má k dispozici. To se bude řešit přesunem a náhradou jiné duchovní podstaty. Duchovní prostor agresívních konfrontačních bytostí se čistí a bude nahrazen. 
  Nejvyšší kosmická inteligence, která je dárcem myšlenky, poškozena nebyla a potřebné změny provede ne své i nižší úrovni. Systémové změny, které nyní chápeme jako globální krizi, které jsou výsledkem konfrontace v duchovní oblasti (hvězdné války) a chybnou globalizací v ekonomice, byly dlouho dopředu a pečlivě připraveny. Ve své podstatě znamenají přechod od negativní energie konfliktu a boje na pozitivní energii dohody, uvolní prostor lidské tvořivosti a osobnímu růstu. V oblasti ekonomiky a moci se projeví odklonem od globalizace a monopolizace zpět k autonomii a soběstačnosti.
03

Cesta člověka