lg_blog.gif (11652 bytes)

-Z-   -1-   -2-   -3-  -4-

Historie Stvoření - co dál

    Na minulost může hned navázat budoucnost, pokud dokážeme minulost vyhodnotit a uzavřít. Minulost Stvoření nebyla bez chyb a tak nám zůstává poučení. Každou novou tvorbu může a musí řídit jediná autorira, jinak dojde k alternativám, které mohou později vyvolat konflikt o přežití. Nad všemi alternativami pak musí být jediná arbitrážní a správní autorita. Jejím úkolem je pouze urovnávat spory, nikoli mocensky zasahovat do správy. Je to princip dělené moci, kterou se nyní musíme naučit. To je nejbližší úkol, řekl bych současný a dokonce i zcela aktuální. Současná situace ukazuje, že problémy jednoho subjektu v totalitní moci se postupně přenese do všech jejich částí. Až budou na světě fungovat nezávislé ekonomiky, problémy se přenášet nebudou a krize se lépe zvládnou. Určitě nás čeká náprava finančního systému, jeho vyladění na kredit karmický, tedy aby měl peníze ten, kdo si je skutečně zaslouží. Dopuručuji zrušit úroky z vkladů a burzy s cennými papíry, obchoduje se tam s nakradenými komoditami. Akcie doporučuji převést na zaměstnance a na stát, popřípadě na subjekty, na kterých prosperita akciové společnosti přímo závisí, to kvůli motivaci ke spolupráci a vzájemné podpoře.
  Za aktuální úkoly této doby považuji ukončení konliktů, bojů a netolerance, což vyžaduje nové pojetí společnosti a vztahů mezi národy a vyššími entitami. V oblasti magie pak půjde o odstranění negativní energie a jejich příčin, dále pak rozšíření a využití duchovních principů pro úspěch a posílení osobnosti. Trend "odevzdání ega ve prospěch vyššího já" je chybný, deklasuje člověka na pouhou energii a umožňuje jeho zneužití.
   Jistě budeme problémů řešit více, ale to vše s cílem vytvoření všeobecně dobrých vztahů s respektováním přirozenosti všech subjektů. Entita, která toto zvládne, získá mandát k obsazení nových planet, na kterých si může zařídit život podle svých představ, což může i zde na planetě ve svém soukromí.
  Pro vznik planety pozemského typu musí být splněno velké množství podmínek, těmi základními a vůbec ne samozřejmými je klidné slunce (hvězda) a malé množství hmotných úlomků v okolí planety. Předpokládá se proto, že podíl planet pozemkého typu vyde jen asi 1/50 z celkového počtu planet obsazených inteligentními bytostmi včetně inteligentních strojů. Přitom však  planety pozemského typu být musí, protože jedině ony jsou zdrojem nového duchovního potenciálu.
  Pro rozšíření života na další planety musíme vyřešit orientační systém, abychom se v kosmu neztratili a udrželi kontakt. Duchovní bytosti musí mít možnost svobodného přechodu z planety na planetu a to z důvodu udržení tvůrčí kontinuity a jednoty. Další podmínkou pro realizaci plánu je možnost odesílat technickými prostředky na vhodně připravené planety živé buňky jako základ příštího života. Cílem je obsazení kosmu inteligentními formami života. V tomto plánu můžeme počítat se silami, které nás svojí inteligencí a zkušeností vysoce převyšují. Ke splnění zde uvedených podmínek nás tyto tvůrčí síly povedou.